Jestem za tym by:Nowy123 pisze:EDek moze takie coslub zobia RGR jeszcze podjada z pawym ramieniem ???
1. pomydlić oczy przy LT, konsolidacja
lub
2. Zjechać niżej nabrać esek i przelecieć przez LT.

Jestem za tym by:Nowy123 pisze:EDek moze takie coslub zobia RGR jeszcze podjada z pawym ramieniem ???
badzie jjestem za tym harmonicsimon000111 pisze:Jestem za tym by:Nowy123 pisze:EDek moze takie coslub zobia RGR jeszcze podjada z pawym ramieniem ???
lub
2. Zjechać niżej nabrać esek i przelecieć przez LT.![]()
![]()
Zgadzam się jeśli zrobiliby rgr (tak czytelnego) to kontynuacja w górę, jeśli spadki to bez rgrNowy123 pisze:badzie jjestem za tym harmonicsimon000111 pisze:Jestem za tym by:Nowy123 pisze:EDek moze takie coslub zobia RGR jeszcze podjada z pawym ramieniem ???
lub
2. Zjechać niżej nabrać esek i przelecieć przez LT.![]()
![]()
niz za RGR
-- Dodano: wt 24-03-2015, 17:40 --
![]()
Prosze cie. Ja tez nie gram kasa z gry eurobusiness.MR. D pisze:Stary zrozum, że ludzie grają prawdziwymi pieniędzmi i jeśli ktoś traci kasę i przeczyta to co piszesz to może odebrać to tak, że się naśmiewasz. To nie przypadek że nie tylko mi się zdarzy coś napisać pod Twoim adresem.highend pisze:Nic juz nie napisze .
Highend biorac pod uwagę że nazwałes te gre eurobusiness a nie monopoly stawiam ze jestes gdzies z poczatku lat osiemdziesiat albo koniec siedemdziesiatychhighend pisze:Prosze cie. Ja tez nie gram kasa z gry eurobusiness.MR. D pisze:Stary zrozum, że ludzie grają prawdziwymi pieniędzmi i jeśli ktoś traci kasę i przeczyta to co piszesz to może odebrać to tak, że się naśmiewasz. To nie przypadek że nie tylko mi się zdarzy coś napisać pod Twoim adresem.highend pisze:Nic juz nie napisze .
kk.dreamer pisze:Highend biorac pod uwagę że nazwałes te gre eurobusiness a nie monopoly stawiam ze jestes gdzies z poczatku lat osiemdziesiat albo koniec siedemdziesiatych![]()
Dla sprawiedliwości należy jednak odnotować, że Nowy idealnie wstrzelił się w zasięg ruchu wzrostowego na edkuKusus pisze:Jak nowy... identyko.