Highend zaraz napisze MÓWIŁEM brać SHORTY mówiłem, dlaczego nikt mnie nie słucha ? Fibo jest nieomylne i takie tam bla bla bla.... przecież ruch falowy bla bla bla.... to samo do znudzenia a chłopaki rozegrali to zawodowo.... ciekawe czy się dziennymi minimami zadowolą czy pojadą po całościNowy123 pisze:teraz co mozna zamiatac w strone 1,09 na edku co by w druga strone przewieź
DayTrading: Wtorek 24.03.2015
Re: DayTrading: Wtorek 24.03.2015
MR. D pisze:Highend zaraz napisze MÓWIŁEM brać SHORTY mówiłem, dlaczego nikt mnie nie słucha ? Fibo jest nieomylne i takie tam bla bla bla.... przecież ruch falowy bla bla bla.... to samo do znudzenia a chłopaki rozegrali to zawodowo.... ciekawe czy się dziennymi minimami zadowolą czy pojadą po całościNowy123 pisze:teraz co mozna zamiatac w strone 1,09 na edku co by w druga strone przewieź
mistrzowsko to rozegrali chlopaki z trzepanie HFT ow
wsprace teraz maja na EDKU jak peknie to jedziem na dolna bande kanalu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- zastapmnie
- Pasjonat

jakby RGR próbowali robić na edku; lewe ramię i głowa już prawie jest, jeszcze niech zjadą do 1,09, potem podskok do 1,097 i test szyji na 1,09...
ale oczywiście pewnie zeza dostałem od tego nagłego upału pod deklem:)
ale oczywiście pewnie zeza dostałem od tego nagłego upału pod deklem:)
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Teraz wycieli dół i znowu petarda do góry.
Za dużo pierdolonych robotów już gra na tym forexie. Nie idzie nic zrobić. Już w tym ruchu 4 razy w pozycji byłem i 4 razy zabezpieczałem na BE. Nie muszę chyba mówić, że za każdym razem mnie wycinali. Teraz weszło S od 1.0960 i jak mnie wytną to chyba padne na pysk... ze śmiechu.
Za dużo pierdolonych robotów już gra na tym forexie. Nie idzie nic zrobić. Już w tym ruchu 4 razy w pozycji byłem i 4 razy zabezpieczałem na BE. Nie muszę chyba mówić, że za każdym razem mnie wycinali. Teraz weszło S od 1.0960 i jak mnie wytną to chyba padne na pysk... ze śmiechu.
mozna by rzec z roku na rok coraz lepszy rollercoasterKusus pisze:Teraz wycieli dół i znowu petarda do góry.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Od wczoraj miałem już 9 pozycji w sumie z czego 6 BE, 2 x SL na 10 pipsów i jedna pozycja to ta którą mam teraz i jest 30 pipsów do przodu.DavidFx pisze:mozna by rzec z roku na rok coraz lepszy rollercoasterKusus pisze:Teraz wycieli dół i znowu petarda do góry.
Makabra ;]
Bujanie i zmienność jakby miała być wojna jakaś ;]
Stary zrozum, że ludzie grają prawdziwymi pieniędzmi i jeśli ktoś traci kasę i przeczyta to co piszesz to może odebrać to tak, że się naśmiewasz. To nie przypadek że nie tylko mi się zdarzy coś napisać pod Twoim adresem.highend pisze:Nic juz nie napisze .
jesli edke wspacie pzejdzie to cel nastepny 1,0840 50