DayTrading: Wtorek 24.03.2015
Re: DayTrading: Wtorek 24.03.2015
Cos Nowego niewidac pewnie spi......
- kk.dreamer
- Pasjonat
Czesc. To Nowy sypia wogóle ?simgbad20 pisze:Cos Nowego niewidac pewnie spi......

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Edek ładnie leci w ciągu 30 min z 1.09 do 1.0950 - i zaraz pewnie znów spadek i znów wzrostsimgbad20 pisze:Cos Nowego niewidac pewnie spi......

ciekawe co pokażą dane o 9.. może przebije 1.10?

HHHAAAAAAA dobre moze ze 2godziny na dobekk.dreamer pisze:Czesc. To Nowy sypia wogóle ?simgbad20 pisze:Cos Nowego niewidac pewnie spi......
lecz detal który z uporem maniaka bedzie sie pakowal w eski bedzie napedzal korekte
wszystko jest w rekach Kowalskich hehe

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
pewnie z włączonym laptopem i alertami ONkk.dreamer pisze:Czesc. To Nowy sypia wogóle ?simgbad20 pisze:Cos Nowego niewidac pewnie spi......

jak tylko zaskakuje mu T/P lub S/L to jest bip..bip..bip - pobudka

Jeszcze dużo nauki przede mnąDavidFx pisze:[
w korekcie wchodzi sie pod prad a w impulsie zgodnie z trendem![]()
hehe

Zmienności życzę u mnie dziś tyle

Ostatnio zmieniony 24 mar 2015, 08:55 przez Fuli5, łącznie zmieniany 1 raz.
Wstawaj Nowy jestem ciekaw co ci wyszlo z ekg na edku
ja tego nie potrafię zrozumieć.DavidFx pisze:lecz detal który z uporem maniaka bedzie sie pakowal w eski bedzie napedzal korekte![]()
Jest po fedzie wystrzał, potem zajebista świeca tygodniowa
A mimo to, większość się upiera na eSkach.
Jak po fedzie była laga w dół, to potem w kolejnych dniach leciało na dół....
teraz laga w górę, potem next day laga w dół jako "surprise", a potem już w kierunku po fedzie.
I nie wiem po co się bawić w szukanie eSek kiedy widać jak na dłoni, że rośnie i chce dalej rosnąć.
A skoro rośnie to kupujemy na wsparciach.
Jak zacznie spadać to również będzie to widać.
W tym momencie można powiedzieć, że jak spadało to zaklinali ludzie wykres na L i szukali dołków.
A jak rośnie to znowuż zaklinają ludzie eSki.... co z tego, że na weekly jest nadal trend spadkowy....
Przecież to muszą tygodnie minąć, żeby ktoś powiedział: "no jednak trend się odwrócił"
Tylko wtedy co komu po takiej informacji jak to musztarda po obiedzie jest?

-- Dodano: 24 mar 2015, 09:25 --
edit: no i widzicie gdzie jedziemy

popatrzcie na swiece monthly na USD/PLN aktualnie i tą poprzednią (jak był spadek z poziomu 3.90)
analogia analogia analogia

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
highend pisze:ja tego nie potrafię zrozumieć.DavidFx pisze:lecz detal który z uporem maniaka bedzie sie pakowal w eski bedzie napedzal korekte![]()
Jest po fedzie wystrzał, potem zajebista świeca tygodniowa
A mimo to, większość się upiera na eSkach.
Jak po fedzie była laga w dół, to potem w kolejnych dniach leciało na dół....
teraz laga w górę, potem next day laga w dół jako "surprise", a potem już w kierunku po fedzie.
I nie wiem po co się bawić w szukanie eSek kiedy widać jak na dłoni, że rośnie i chce dalej rosnąć.
A skoro rośnie to kupujemy na wsparciach.
Jak zacznie spadać to również będzie to widać.
W tym momencie można powiedzieć, że jak spadało to zaklinali ludzie wykres na L i szukali dołków.
A jak rośnie to znowuż zaklinają ludzie eSki.... co z tego, że na weekly jest nadal trend spadkowy....
Przecież to muszą tygodnie minąć, żeby ktoś powiedział: "no jednak trend się odwrócił"
Tylko wtedy co komu po takiej informacji jak to musztarda po obiedzie jest?
-- Dodano: 24 mar 2015, 09:25 --
edit: no i widzicie gdzie jedziemy
popatrzcie na swiece monthly na USD/PLN aktualnie i tą poprzednią (jak był spadek z poziomu 3.90)
analogia analogia analogia
to jest ludzka psychika tak dziala ze gdy spada szuka wejscia w longi i napedza spadki jak leci w gore szuka esek i napedza wzrost ceny

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!