karnak pisze: Całe depo w L i bliski stop.

Inaczej nie wchodze w L na żadnym. Taki plan

karnak pisze: Całe depo w L i bliski stop.
Czy koniec? Mi akurat podwyżka stóp też trąci. Pewnie będzie jeszcze parę rajdów, stąd ja się ze zdania, że na edku parytet zobaczymy, nie wycofuję, ale głównym paliwem w tym kierunku jest gra pod stopy. A jak do września i we wrześniu podwyżki nie zobaczymy, to korekta na mur beton większa niż parę eurocentów. Z drugiej strony, rejony 1,15 na edku (sprzed oficjalnej decyzji o drukowaniu) wydają się nie do przeskoczenia tak długo, jak EBC drukuje, a FED nie drukuje.highend pisze:skoro tak, to popatrzmy na taki USD ZARMat2314 pisze:Dość ciekawy tekst, akurat pod pogląday highenda, że edek będzie po 1,6 na dniach
http://pl.investing.com/analysis/dolar- ... 4%87-24626![]()
to akurat malnąłem w piątek, ale nie wrzucałem na forum
jakby takie coś się sprawdziło to oznacza całkowity koniec dolara.....RAND POWA![]()
![]()
I będziesz patrzył, jak pociąg odjeżdża bez Ciebie w hiperboli, gdzie nie będzie korekt do tańszego wejścia.highend pisze:karnak pisze: Całe depo w L i bliski stop.ja i tak poczekam. DAX nad 12280 musi wybić, a sp500 na 2135 gdzies i potem retesty poziomów jako odbicie dalsze na UP.
Inaczej nie wchodze w L na żadnym. Taki plan
Bearish / flat USD.highend pisze:dobrze już dobrze, weekend jest od tego aby się weekendzić![]()
ale ja tylko pytanie zadałem o nastawienie, zadnej analizy nie zrobiłem
Niby tak, ale moje poziomy F423 muszą być przebite na UP abym wszedł w L. Inaczej nie wejdę.karnak pisze: I będziesz patrzył, jak pociąg odjeżdża bez Ciebie w hiperboli, gdzie nie będzie korekt do tańszego wejścia.
Żona trochę go przypominaech755 pisze:Santo = masz jakiegościekawego robota?