DayTrading: Piątek 20.03.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 21 mar 2015, 00:00

Wzrost
14
48%
Bez zmian
5
17%
Spadek
10
34%

Liczba głosów: 29

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 20.03.2015

Nieprzeczytany post autor: highend »

Kusus pisze: Jest niedziela, godzina 21.20. Nie mozesz isc spedzic tego czasu z rodzina i wrocic jutro po otwarciu rynku i wtedy sie zastanowic ? Jutro jest realizacja zyskow po piatku i bedzie konsola w formie korekty plaskiej na dolarze z sentymentem przeciwnym do piatku. Jak co poniedzilek, zawsze tak samo. I zawsze to samo pytanie zadajesz w kazda niedziele wiedzac co jest w poniedzialek.
No wiesz, o tej godzinie to dzieciaki śpią... całą sobotę spędziłem z rodziną i większą część niedzieli.
Jest godzina 21.22 - weekend się kończy właśnie :twisted:
poza tym nigdy nie zadałem jeszcze takiego pytania. Kusus mylisz mnie z kimś :)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

highend pisze:
Kusus pisze: Jest niedziela, godzina 21.20. Nie mozesz isc spedzic tego czasu z rodzina i wrocic jutro po otwarciu rynku i wtedy sie zastanowic ? Jutro jest realizacja zyskow po piatku i bedzie konsola w formie korekty plaskiej na dolarze z sentymentem przeciwnym do piatku. Jak co poniedzilek, zawsze tak samo. I zawsze to samo pytanie zadajesz w kazda niedziele wiedzac co jest w poniedzialek.
No wiesz, o tej godzinie to dzieciaki śpią... całą sobotę spędziłem z rodziną i większą część niedzieli.
Niedziela jest na luz stary. Na to zeby przed glupim poniedzialkiem przytulic sie do zony i wyluzowac. Do wtorku nie ma plynnosci na rynku, nie ma nigdy zadnych waznych danych, nie czesto jest beznadziejna zmiennosc. Sa luki cenowe. Siedzenie w niedziele i zastanawianie sie nad tym co bedzie jutro jest totalnie bez sensu. Poza tym sytuacja nie ulegla zmianie od piatku. Dalej czekamy na decyzje odnosnie pytania czy to korekta czy tez nie i teraz ze 2-3 dni beda sie taorzyc formacje ktore dadza nam na te pytania jakies odpowiedzi. Dzisiaj i jutro juz nikt nic nowego nie wymysli a rynek bedzie taki sam jak co kazdy poniedzialek. Tyle w temacie. I wracamy do tematu trejdowania ponownie jutro wieczorem. Tymczasem filmik, kolacja, kocyk i dobranoc ;)

ech755
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ech755 »

Kusus pisze:
highend pisze:
Niedziela jest na luz stary. Na to zeby przed glupim poniedzialkiem przytulic sie do zony i wyluzowac. Do wtorku nie ma plynnosci na rynku, nie ma nigdy zadnych waznych danych, nie czesto jest beznadziejna zmiennosc. Sa luki cenowe. Siedzenie w niedziele i zastanawianie sie nad tym co bedzie jutro jest totalnie bez sensu. Poza tym sytuacja nie ulegla zmianie od piatku. Dalej czekamy na decyzje odnosnie pytania czy to korekta czy tez nie i teraz ze 2-3 dni beda sie taorzyc formacje ktore dadza nam na teodpowiedzi pytania. Dzisiaj i jutro juz nikt nic nowego nie wymysli a rynek bedzie taki sam jak co kazdy poniedzialek. Tyle w temacie. I wracamy do tematu trejdowania ponownie jutro wieczorem. Tymczasem filmik, kolacja, kocyk i dobranoc ;)
Zamiast przerzucac się nikomu nie dającymi nic dobrego argumentami - rzućcie okiem na Grand Derbi. Jada chłopaki z Realem!!!!

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

dobrze już dobrze, weekend jest od tego aby się weekendzić :D :)
ale ja tylko pytanie zadałem o nastawienie, zadnej analizy nie zrobiłem ;)

Awatar użytkownika
Mat2314
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mat2314 »

Dość ciekawy tekst, akurat pod pogląday highenda, że edek będzie po 1,6 na dniach :D

http://pl.investing.com/analysis/dolar- ... 4%87-24626

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

Jeśli to FIBO na DJIA jest prawdziwe to zostało już "tylko" 3,7% wzrostów, ale i tak zmiana trendu będzie dopiero, gdy padnie wsparcie hossy:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Mat2314 pisze:Dość ciekawy tekst, akurat pod pogląday highenda, że edek będzie po 1,6 na dniach :D

http://pl.investing.com/analysis/dolar- ... 4%87-24626
skoro tak, to popatrzmy na taki USD ZAR :mrgreen:
to akurat malnąłem w piątek, ale nie wrzucałem na forum ;)
jakby takie coś się sprawdziło to oznacza całkowity koniec dolara.....RAND POWA :twisted: :twisted: :twisted:

karnak
Maniak
Maniak

Mam też taki interesujący wykres DJIA (albo dalej hiperbola, albo w bola) :)
Ostatnio zmieniony 22 mar 2015, 22:13 przez karnak, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

karnak pisze:Mam też taki interesujący wykres DJIA:
w sensie całe depo L, czy puszcza wsparcie? :roll: :mrgreen:
cholera nie ma takiego szpikulca... wygląda na jazdę po wsparciu jakby miało puścić.....

no to wiem jaki mają plan ;) haha.... osłabią dolara i zwalą giełdy ;)
ludzie pomyślą, że słaby dolar spowoduje wystrzał indeksów na UP... a tu zonk :mrgreen:

karnak
Maniak
Maniak

highend pisze:
karnak pisze:Mam też taki interesujący wykres DJIA:
w sensie całe depo L, czy puszcza wsparcie? :roll: :mrgreen:

edit: wiem jaki mają plan ;) haha.... osłabią dolara i zwalą giełdy ;)
ludzie pomyślą, że słaby dolar spowoduje wystrzał indeksów na UP... a tu zonk :mrgreen:

Całe depo w L i bliski stop. :)

Zablokowany