sgorn pisze:Adriano nie wierze w to co widze. napisales" gratulacje" hehe. szok

pozdrowionka
A czemu nie wierzysz? Szacun bo nie połamałeś własnych zasad, ładnie się rozstawiłeś i to procentuje. Ja po raz kolejny powtórzę. Nie mam nic do piramidowania. TO jest sensowny system. I twoje trejdy są tego dowodem. Co nie oznacza, że inne nie są równie zyskowne a czasem i bardziej. Każdy musi dostosować system do siebie i tyle.
Jak ktoś wróci do początków zadymy ze Szwajcarem zobaczy o co poszło. Ja zarzucałem, że on po prostu łamie swoje zasady i dlatego traci. Do tego nie zgadzam się cały czas z jego twierdzeniem, że nie istotna jest pierwsza pozycja, że nie stosował w swoim tradingu SL twierdząc, że ten system nie niszczy konta. A co sie stało z ostatnimi 4 każdy widział. Mnie zarzucił, że greed to zabójstwo. każdy system może zabić, każdy! Ale ja z gridu żyję od lat i nie narzekam. Piramidowanie jest ok z godnie z zasadami ale kompletnie nie pasuje do mojego charakteru ADHD. Chyba potwierdzisz, że gosciu z ADHD raczej nie może posługiwać się piramidowaniem.
Chcę na koniec roku wskoczyć do pierwszej 50 kont realnych na forex factory, aby Szwajcar zobaczył, że grid to nie samo zło. Być może jemu się nie udało. Inni moga zarabiac. Pozdrawiam.
U mnie na razie jest + 67,62% od początku roku, jednak nie trejdowałem wogóle przez 3 tygodnie. Ok spadam aby ci juz nie zaśmiecać.