Konto z gwarantowanym SL

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
rafrx
Uczestnik
Uczestnik

Konto z gwarantowanym SL

Nieprzeczytany post autor: rafrx »

Witam. Po masakrze CHF :shock: chciałem zapytać jakie znacie konta z gwarantowanym SL i jak sprawdza się to w praktyce.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Re: Konto z gwarantowanym SL

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Ponoć CitiIndex ma w swojej ofercie gwarantowany SL za dodatkową opłatą. Nie wiem jak działa, nie wnikam... Za bardzo nie wierzę w jakiekolwiek gwarancje na rynkach finansowych ;).

Jak już znajdziesz jakiegoś brokera, który Ci gwarantuje SL to radzę od razu zapytać (najlepiej, aby odpowiedź była pisemna) o to czy realizują zlecenia zawsze po wskazanej cenie, niezależnie od płynności na rynku, zmienności instrumentu, okoliczności realizacji zlecenia, luk cenowych (w tym weekendowych) itd. itp. Czemu? Ponieważ "gwarancje SL" to ja już widziałem... A potem okazywało się, że gwarantowana była realizacja zlecenia, a nie cena po której było wykonywane :).

Wg mnie nie tędy droga w celu minimalizacji ryzyka...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

ADASKO2012
Pasjonat
Pasjonat

Re: Konto z gwarantowanym SL

Nieprzeczytany post autor: ADASKO2012 »

Napewno omijaj ECN-y szerokim lukiem.Spróbuj Trading212 gwarantowany sl w czasie handlu{kosztem troche większego spreadu}.Na 50 zlecen jedno zamkniete z poslizgiem 1 pipsa a reszta po danej cenie podczas silnych ruchow.

ODPOWIEDZ