Ty chyba na jakiejs innej planecie zyjesz i grasz innymi walutami na innym forexie......highend pisze:Nie wolno krytykować Żabysemafor pisze:Zadziwiasz mnie. Dysponujesz poprawną wiedzą a jednak i tak co chwilę wrzucasz jakieś wykresy ze śmiesznymi flagami, rgr itp. Wychodzi na to że wiesz, ale nie rozumiesz.atlanticos pisze: dopoki nie zobaczysz swiecy h1 ktora dotknie na dole jakiegos poziomu i odbije momentalnie kontre na 40-50 pipsow to zapomnij ze to koniec... najwieksi musza sie zaladowac a oni robia to wlasnie w taki sposob...![]()
![]()
![]()
![]()
do zobaczenia z 1.20 na edku i 0.87 na kangurze w ciągu nie wiem.... 2-3 miesięcy?
DayTrading: Piątek 20.03.2015
Re: DayTrading: Piątek 20.03.2015
Bardzo mnie to cieszy, żę się uczycie od niego. Dzięki temu zarabiam dużo pieniędzy dla siebie i rodziny.DavidFx pisze: jak smiesz kwestionowac naszego guru fx gdyby nie Atlanticos bysmy lezeli i kwiczeli na forexie a tak kazdy sie uczy od Niego
semafor pisze:Bardzo mnie to cieszy, żę się uczycie od niego. Dzięki temu zarabiam dużo pieniędzy dla siebie i rodziny.DavidFx pisze: jak smiesz kwestionowac naszego guru fx gdyby nie Atlanticos bysmy lezeli i kwiczeli na forexie a tak kazdy sie uczy od Niego

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
ANAL z WBK widzi jeszcze podjazd na 10850 na Edku i w dol a na kablu podobnie czyli wychodzilo by okolice 1,4950
a tu takie rysowanie na kolanie analogia z poprzedniej
to moze nas czekac zabawa w przedziale 400 500 pipsow

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
Normalnie ciesze sie Twoim szczesciem...Milo ze tu wpadles i sie pochwaliles i dowartosciowales... a teraz dzwonek juz byl wiec tornister na plecy bierz chlopie i szybko do domu bo mama z obiadem czeka...semafor pisze:Bardzo mnie to cieszy, żę się uczycie od niego. Dzięki temu zarabiam dużo pieniędzy dla siebie i rodziny.DavidFx pisze: jak smiesz kwestionowac naszego guru fx gdyby nie Atlanticos bysmy lezeli i kwiczeli na forexie a tak kazdy sie uczy od Niego
Ostatnio zmieniony 20 mar 2015, 15:48 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
-
- Pasjonat
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
Nowy fala 3 nie moze byc krutsza niz pierwszaNowy123 pisze:ANAL z WBK widzi jeszcze podjazd na 10850 na Edku i w dol a na kablu podobnie czyli wychodzilo by okolice 1,4950![]()
Gdzie Twój stoicki spokój się podział? Być może uderzyłem w jakiś kompleks, ale wyzywanie kogoś od dziecka jest... dziecinne. Mam nadzieję, że tym postem nie chciałeś mi dopiec bo osiągnąłeś efekt odwrotny.atlanticos pisze: Normalnie ciesze sie Twoim szczesciem...Milo ze tu wpadles i sie pochwaliles i dowartosciowales... a teraz dzwonek juz byl wiec tornister na plecy bierz chlopie i szybko do domu bo mama z obiadem czeka...
I fala 4 moze miec 38fibo a ma 50fibo
Aud jest dzisiaj piekielnie mocny.... Ma szanse zrobic wiecej niz 7750. A wtedy projekcja zaby pojdzie do piachu. I moja tez... Bo zakladalem odbicie od 7730.
Edit. Zwracam honor... Dopiero teraz zobaczylem ze analiza zaby dopuszcza nawet 7800 w ramach rgr.
Edit. Zwracam honor... Dopiero teraz zobaczylem ze analiza zaby dopuszcza nawet 7800 w ramach rgr.
Ostatnio zmieniony 20 mar 2015, 15:59 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.