DavidFx pisze:anal mial dzis racje trafilo mu sie albo przeszedl na dobra strone mocy
to jak teraz będzie trejdować - normalnie dramat

DavidFx pisze:anal mial dzis racje trafilo mu sie albo przeszedl na dobra strone mocy
atlanticos pisze:moze zaczal czytac nasze forumDavidFx pisze:anal mial dzis racje trafilo mu sie albo przeszedl na dobra strone mocy![]()
![]()
i najpierw robi analize a potem ja odwraca
atlanticos pisze:moze zaczal czytac nasze forumDavidFx pisze:anal mial dzis racje trafilo mu sie albo przeszedl na dobra strone mocy![]()
![]()
i najpierw robi analize a potem ja odwraca
Zadziwiasz mnie. Dysponujesz poprawną wiedzą a jednak i tak co chwilę wrzucasz jakieś wykresy ze śmiesznymi flagami, rgr itp. Wychodzi na to że wiesz, ale nie rozumiesz.atlanticos pisze: dopoki nie zobaczysz swiecy h1 ktora dotknie na dole jakiegos poziomu i odbije momentalnie kontre na 40-50 pipsow to zapomnij ze to koniec... najwieksi musza sie zaladowac a oni robia to wlasnie w taki sposob...
Nie wolno krytykować Żabysemafor pisze:Zadziwiasz mnie. Dysponujesz poprawną wiedzą a jednak i tak co chwilę wrzucasz jakieś wykresy ze śmiesznymi flagami, rgr itp. Wychodzi na to że wiesz, ale nie rozumiesz.atlanticos pisze: dopoki nie zobaczysz swiecy h1 ktora dotknie na dole jakiegos poziomu i odbije momentalnie kontre na 40-50 pipsow to zapomnij ze to koniec... najwieksi musza sie zaladowac a oni robia to wlasnie w taki sposob...
Nikt nie jest idealny... ale ciesze sie ze Ty wiesz i rozumiesz... wielu pipsowsemafor pisze:Zadziwiasz mnie. Dysponujesz poprawną wiedzą a jednak i tak co chwilę wrzucasz jakieś wykresy ze śmiesznymi flagami, rgr itp. Wychodzi na to że wiesz, ale nie rozumiesz.atlanticos pisze: dopoki nie zobaczysz swiecy h1 ktora dotknie na dole jakiegos poziomu i odbije momentalnie kontre na 40-50 pipsow to zapomnij ze to koniec... najwieksi musza sie zaladowac a oni robia to wlasnie w taki sposob...
semafor pisze:Zadziwiasz mnie. Dysponujesz poprawną wiedzą a jednak i tak co chwilę wrzucasz jakieś wykresy ze śmiesznymi flagami, rgr itp. Wychodzi na to że wiesz, ale nie rozumiesz.atlanticos pisze: dopoki nie zobaczysz swiecy h1 ktora dotknie na dole jakiegos poziomu i odbije momentalnie kontre na 40-50 pipsow to zapomnij ze to koniec... najwieksi musza sie zaladowac a oni robia to wlasnie w taki sposob...
highend pisze: do zobaczenia z 1.20 na edku i 0.87 na kangurze w ciągu nie wiem.... 2-3 miesięcy?