DayTrading: Piątek 20.03.2015
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 20.03.2015
IMO edek dzis bedzie szedl w gore do konca dnia az do czerwonej strefy... i jeszcze pobuja w przyszlym tygodniu na niezlym range'u
h4
https://www.tradingview.com/x/9C6f5oyA/
h4
https://www.tradingview.com/x/9C6f5oyA/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
-
- Pasjonat
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
trochę to wygląda jakby się niektórym środa przypomniała,
zobaczymy
zobaczymy
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
jen-yy pisze:o której godzinie rozliczane są kontrakty?
bo wygląda to zgodnie z prognozą - podciąganie daxa i edka, po rozliczeniu kontraktów na maksach wyprzedaż i zakup zielonego po lepszej cenie
powielam - bardzo istotne pytanie.
uwaga byc gotowym na cofke
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Matthew414
- Pasjonat
E/U zawsze puka dwa razy ?Matthew414 pisze:Złapałem grubsze L po 1,0680. może pukną chociaż sufit 1,08. Index USD ładna laga w dół ...

pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

A ja mysle ze to poczatek kilkutygosniowej korekty na dolarze i jak padnie 7730-7750 to te scenariusze pojde w cholere i trzeba bedzie szukac l'ek az do 8000-8100 jak nie wyzej.atlanticos pisze:u mnie scenariusze nie zmieniaja sie co godzine a tymbardziej ze glownym wyznacznikiem sa wykresy h4as28 pisze:jak mniemam scenariusz na edka pozostaje w mocy?atlanticos pisze:ujek h4 - bez wiekszych zmian od wczoraj - szeroka konsola wewnatrz flagi...
i jeszcze jedna sprawa bo znowu ktos tu 1.20 widzi na edku czy 0.8 na kangurze... Zeby nastapila zmiana trendu i tak silne odbicie MUSI pojawic sie na dole taka szpila jaka zobaczylismy na gorze w srode... to bedzie dopiero oznaka sily kupujacych... WYbicie po takiej szpili jakiegos waznego poziomu bedzie potwierdzeniem i wtedy mozna szukac szans na mocniejsze oslabienie dolara... Takie jest moje zdanie.... Jak dochodza na dole do pewnego poziomu i ot tak bez wycinania i szybkiego odwrotu sobie spokojnie odbijaja to daje 90% szans ze tam wroca... swieczka tygodniowa tylko mnie w tym utwierdza...edka narazie odpuszczam - korca mnie inne pary z euro bo maja fajne perspektywy
obecnie bede szukal jakiegos sygnalu tez na kangurze na prawym ramieniu zeby zaczac piramide, na ujku na dole podobnie i juz zaczalem malutka pozycja z mysla o piramidzie na audcad bo na h4 wyglada na rgr wkomponowany w trojkat a na m30 flaga spadkowa - ale tu jeszcze moga krecic kilka dni bo maja miejsca troche - silniejszy ruch umacniejacy CADa by sie przydal zeby wyszli z tej malej flagi i troche odjechali na tym ramieniu i byloby juz ok
to leciemy na SP500 w dol na trejda jeszcze dzis bo pozniej na nowej seryjce Shorty
-
- Pasjonat
https://www.tradingview.com/x/XW9lMeFO/ USDCHF h4 

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
pozamykali longi polapali shorty na Kabu i edku ??