Podobał mi się Twój spokój podczas topnienia kontaniemiaszek pisze: spokojnie jak na wojnie... wszystko w swoim czasie![]()

Może jesteś w zmowie z banksterką

Swoją drogą gratulacje

Podobał mi się Twój spokój podczas topnienia kontaniemiaszek pisze: spokojnie jak na wojnie... wszystko w swoim czasie![]()
tak jak pisałem, że jadę do domu i wyłączyłem kompa i całkowicie zapomniałem, że wtedy OCT nie działa, a w HFT wogóle w MT4 nie ma TS, więc dupa blada i oczeka rozjechali bo się nie zabezpieczył na BE po 15 pipsachm4ki pisze:No to mam nadzieje, że chociaż już na BE przestawione
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
niemiaszek pisze:tak jak pisałem, że jadę do domu i wyłączyłem kompa i całkowicie zapomniałem, że wtedy OCT nie działa, a w HFT wogóle w MT4 nie ma TS, więc dupa blada i oczeka rozjechali bo się nie zabezpieczył na BE po 15 pipsachm4ki pisze:No to mam nadzieje, że chociaż już na BE przestawione
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No wiem, że pisałeś i właśnie tak się zastanawiałem czy miałeś TS ustawionego, to słabo jak HFT tego nie mają, ja na edku dzięki temu zgarnąłem cały ruch -25pips.niemiaszek pisze:tak jak pisałem, że jadę do domu i wyłączyłem kompa i całkowicie zapomniałem, że wtedy OCT nie działa, a w HFT wogóle w MT4 nie ma TS, więc dupa blada i oczeka rozjechali bo się nie zabezpieczył na BE po 15 pipsachm4ki pisze:No to mam nadzieje, że chociaż już na BE przestawione
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Owszemniemiaszek pisze: highend
a nie pisałeś, że 4.04 ma być na USDPLN![]()
![]()
![]()
spoczko, troszku żarty sobie robię, więc zero złośliwości, żebyś sobie nie myślał...highend pisze:Owszemniemiaszek pisze: highend
a nie pisałeś, że 4.04 ma być na USDPLN![]()
![]()
![]()
![]()
ale nie napisałem kiedy![]()
![]()