jest jeszcze coś takiego jak HEDGE.maniutek pisze:Wiec albo gracie demo albo depo bylo i nima
DayTrading: Poniedziałek 16.03.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 16.03.2015
gbpaud jednak nie sell?
to odpuszczam do obserwacji
niech będzie zatem że DAX to okazja do BUY

niech będzie zatem że DAX to okazja do BUY

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Oj ten edek. Az mi sl wybil na pozycjach trzymanych od polowy lutego.
Zasięg korekty widze co najmniej w rejonach korekty z czwartku, wiec wstępnie u mnie sell limit na 1, ,065
No chyba ze typowa podbitka przed Fed.
Zasięg korekty widze co najmniej w rejonach korekty z czwartku, wiec wstępnie u mnie sell limit na 1, ,065
No chyba ze typowa podbitka przed Fed.
Ostatnio zmieniony 16 mar 2015, 15:08 przez Mat2314, łącznie zmieniany 1 raz.
jedyny pewniak na dzis jutro i na pol roku to dax 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
W kalendarzu inwesting mam przemowienie super maria o 19:50 a na aplikacji nie, jest ono?
Dax to chyba moze skorekcic w kazdej chwili, huuu wie do kiedy on tak bedzie cisnal z takimi plaskimi korektami ;(
Dax to chyba moze skorekcic w kazdej chwili, huuu wie do kiedy on tak bedzie cisnal z takimi plaskimi korektami ;(
biedny to ja jestem od urodzenia...
hmmmm.....highend pisze: 12130 wychodzi mi najbliższy przystanek. tam warto TP i potem obserwacja ew. dobranie L znowu.

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
jade z kangurem i jada z edkiem juz jest dobrze 
z tym edkiem byl jakis wypadek przy pracy komus kawa poleciala na klawiature i sie zlecenia nie te uruchomily w londynie

z tym edkiem byl jakis wypadek przy pracy komus kawa poleciala na klawiature i sie zlecenia nie te uruchomily w londynie

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Czy jeszcze dobierać BUY na DAX?DavidFx pisze:jedyny pewniak na dzis jutro i na pol roku to dax
jak Ci psycha pozwala?ech755 pisze:Czy jeszcze dobierać BUY na DAX?DavidFx pisze:jedyny pewniak na dzis jutro i na pol roku to dax
Mnie mówi nie ale nie znaczy, że ma rację.

połowa odłożonych problemów rozwiązuje się sama
ech755 pisze:Czy jeszcze dobierać BUY na DAX?DavidFx pisze:jedyny pewniak na dzis jutro i na pol roku to dax
szczerze o daxie nic nie wiem bo nigdy na nim nie siedzialem widze tylko torpede w kosmos
nie mam pojecia jak indeksy dzialaja i o co w nich chodzi

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!