jest jeszcze coś takiego jak HEDGE.maniutek pisze:Wiec albo gracie demo albo depo bylo i nima
DayTrading: Poniedziałek 16.03.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 16.03.2015
gbpaud jednak nie sell?  to odpuszczam do obserwacji
 to odpuszczam do obserwacji
niech będzie zatem że DAX to okazja do BUY

to odpuszczam do obserwacji
 to odpuszczam do obserwacjiniech będzie zatem że DAX to okazja do BUY

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Oj ten edek. Az mi sl wybil na pozycjach trzymanych od polowy lutego. 
Zasięg korekty widze co najmniej w rejonach korekty z czwartku, wiec wstępnie u mnie sell limit na 1, ,065
No chyba ze typowa podbitka przed Fed.

Zasięg korekty widze co najmniej w rejonach korekty z czwartku, wiec wstępnie u mnie sell limit na 1, ,065
No chyba ze typowa podbitka przed Fed.
					Ostatnio zmieniony 16 mar 2015, 15:08 przez Mat2314, łącznie zmieniany 1 raz.

jedyny pewniak na dzis jutro i na pol roku to dax 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
W kalendarzu inwesting mam przemowienie super maria o 19:50 a na aplikacji nie, jest ono?
Dax to chyba moze skorekcic w kazdej chwili, huuu wie do kiedy on tak bedzie cisnal z takimi plaskimi korektami ;(

Dax to chyba moze skorekcic w kazdej chwili, huuu wie do kiedy on tak bedzie cisnal z takimi plaskimi korektami ;(
biedny to ja jestem od urodzenia...
hmmmm.....highend pisze: 12130 wychodzi mi najbliższy przystanek. tam warto TP i potem obserwacja ew. dobranie L znowu.
 DAX
  DAXFB: highendforex - Tańczący z Wykresami
jade z kangurem i jada z edkiem juz jest dobrze 
z tym edkiem byl jakis wypadek przy pracy komus kawa poleciala na klawiature i sie zlecenia nie te uruchomily w londynie

z tym edkiem byl jakis wypadek przy pracy komus kawa poleciala na klawiature i sie zlecenia nie te uruchomily w londynie

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Czy jeszcze dobierać BUY na DAX?DavidFx pisze:jedyny pewniak na dzis jutro i na pol roku to dax
jak Ci psycha pozwala?ech755 pisze:Czy jeszcze dobierać BUY na DAX?DavidFx pisze:jedyny pewniak na dzis jutro i na pol roku to dax
Mnie mówi nie ale nie znaczy, że ma rację.

połowa odłożonych problemów rozwiązuje się sama
ech755 pisze:Czy jeszcze dobierać BUY na DAX?DavidFx pisze:jedyny pewniak na dzis jutro i na pol roku to dax
szczerze o daxie nic nie wiem bo nigdy na nim nie siedzialem widze tylko torpede w kosmos
nie mam pojecia jak indeksy dzialaja i o co w nich chodzi

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!