DayTrading: Poniedziałek 16.03.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 16.03.2015
12800 na dax.... splot kilku F423 mi wyszedł. W sensie imho jedziemy tam bez korekty. Potem korekta i dalsza jazda up.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Gaduła
Na razie dla mnie flauta, zero wiarygodnych sygnałów. Muszę czekać.
highend pisze:12800 na dax.... splot kilku F423 mi wyszedł. W sensie imho jedziemy tam bez korekty. Potem korekta i dalsza jazda up.
a moim zdaniem jeśli Żaneta nie namiesza i zapowie podniesienie stóp po rozliczeniu kontraktów zacznie się solidna korekta.
Wg mnie to hamburgery ciągną daxa, weszli w kontrakty przy edku o 20% mocniejszym więc żeby wyjść na zero dax musi być również co najmniej 20% wyżej i właśnie jest.
No ale zobaczymy, rynek zweryfikuje
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
korekta na złotym nabiera rozpędu. Kto siedzi na s od piątkowego popołudnia ? 

The only way is up
TO co USDPLN w górę?TsunamiPL pisze:korekta na złotym nabiera rozpędu. Kto siedzi na s od piątkowego popołudnia ?
ja mam S na GBP PLNTsunamiPL pisze:korekta na złotym nabiera rozpędu. Kto siedzi na s od piątkowego popołudnia ?
-- Dodano: 16 mar 2015, 11:42 --
a Twoim zdaniem warto obecnie wchodzić w S na DAX?jen-yy pisze:highend pisze:12800 na dax.... splot kilku F423 mi wyszedł. W sensie imho jedziemy tam bez korekty. Potem korekta i dalsza jazda up.
a moim zdaniem jeśli Żaneta nie namiesza i zapowie podniesienie stóp po rozliczeniu kontraktów zacznie się solidna korekta.
Wg mnie to hamburgery ciągną daxa, weszli w kontrakty przy edku o 20% mocniejszym więc żeby wyjść na zero dax musi być również co najmniej 20% wyżej i właśnie jest.
No ale zobaczymy, rynek zweryfikuje

Edek idzie bokiem 
ciekawe czy dane z USA ruszą go za dwie godziny czy będziemy mieli taki dość nudny poniedziałek
większość inwestorów i tak pewnie czeka na wieczór

ciekawe czy dane z USA ruszą go za dwie godziny czy będziemy mieli taki dość nudny poniedziałek
większość inwestorów i tak pewnie czeka na wieczór
highend pisze:
a Twoim zdaniem warto obecnie wchodzić w S na DAX?
Nie, ale z L tylko na krótko
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
- Kazimierz S
- Pasjonat
[/quote]
CAC może pokazać kierunek

CAC może pokazać kierunek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Miód kupuj tylko Polski.
L - long. Long to znaczy dlugojen-yy pisze:highend pisze:
Nie, ale z L tylko na krótko