DayTrading: Piątek 13.03.2015
Re: DayTrading: Piątek 13.03.2015
Proste jest najlepsze:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
na obu Twoich wykresach (ten kabla i poprzedni edka) te wsparcia są popuszczone, więc?karnak pisze:Proste jest najlepsze:
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Obserwujemy i reagujemy - jak się mylę to "szybo" zmienię zdanie.highend pisze:na obu Twoich wykresach (ten kabla i poprzedni edka) te wsparcia są popuszczone, więc?karnak pisze:Proste jest najlepsze:
Tak się składa że Szewczaka słuchałem już co najmniej kilkanaście razy i w kwestii finansów to ma spore wyczucie.dsokol pisze:kolejna papka wyborcza, bzdety wymieszane z bzdurami, jak to, że nie mamy przemysłu motoryzacyjnego, a czesi mają skodę i rumuni dacię. No sorry - kapitałowo skoda jest niemiecka a dacia francuska - więc w tych kategoriach też nie mają przemysłu motoryzacyjnego - a jeśli się liczy to, gdzie są fabryki to przemysł motoryzacyjny w Polsce ma się nieźle. Więc to gadka pod publikę która nie ma pojęcia o ekonomii, więc naprawdę w kontekscie forexu słuchanie tego to tylko strata czasu...cugan pisze:CHF/PLN będzie gorąco![]()
![]()
![]()
Warto to wysłuchać
Będzie spec ustawa pod Frankowiczów
https://www.youtube.com/watch?v=2PYu4lj_EYg
Odnosi się to także do wrzutek Nowego - czemu wciskacie w to forum jakąś propagandę a nie rzetelne info, opamiętajcie się trochę. I żeby nie było - rażą mnie takie wrzuty z każdej strony politycznego bagna... nieważne czy za, czy przeciwko paniom i panom K,D,P,T, O tudzież innym literom alfabetu...
Często jego informacje i opinie są prorocze .Faktem jest ze Szewczaka nazywają "Kasandrą ". Owszem cały wywiad jest jakąś tam papka ale nie istotne jest to co gadają o motoryzacji tylko o tym co zamierza dokonać rząd aby zabezpieczyć się przed roszczeniami Frankowiczów.To jest istotne !!!!.
To świadczy ze obawa wzrostu CHF jest bardzo duża a konsekwencje dla Państwa istotne .
I raczej nikt niczego nie zrobi aby było inaczej.Trzeba się więc zabezpieczyć przed skutkami
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Dobra cugan. Powiem coś szczerze. Nie interesuje mnie rząd. Nie interesują mnie frankowcy.
Mam konkretne pytanie. Jak na podstawie tego co wiemy mogę zarobić?
Mam konkretne pytanie. Jak na podstawie tego co wiemy mogę zarobić?
A może. Też mi się wydaje, że parytet nie będzie magiczną granicą.highend pisze: Co jak edek poleci na 0.96 w.... tym tygodniu![]()
![]()
żaden parytet go nie zatrzyma. Ułuda.
Byleby tylko FED wyrzucił klauzulkę, to kto wie, może za 5 dni zobaczymy poniżej 1 na edku.
Z racji, że przeszedłem na dłuższe trzymanie pozycji i tylko dokładnie nowych, a znów zbliża się sądny tydzień, to jedynie co mi głowę zawraca, to, czy mam już dzisiaj pozamykać shorty, czy jednak poczekać? Miejsca na spadki jest, nawet luka nieco korzystna

edek luka w dół.
o której to teraz rynek startuje, po tych zmianach czasu?
o której to teraz rynek startuje, po tych zmianach czasu?
Ostatnio zmieniony 15 mar 2015, 20:39 przez CR04, łącznie zmieniany 1 raz.
luka na edku coraz większa, niewiele brakuje do piątkowych minimów
-
- Gaduła
CR04 pisze:edek luka w dół.
Nie wiem, czy będzie luka w dół na eurodolarze, ale trend jest tak mocny, że parytet będzie szybko. Od 1,1 gdzie duzi gracze realizowali swoje zyski z krótkich pozycji pokazuje, że nawet oni za skromnie wyznaczyli TP. To piątkowe zamknięcie niestety nadziei dla L nie zostawiło.