DayTrading: Piątek 13.03.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 14 mar 2015, 00:00

Wzrost
9
31%
Bez zmian
5
17%
Spadek
15
52%

Liczba głosów: 29

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 13.03.2015

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

highend pisze:
DavidFx pisze: ta a w nastepnym tygodniu zwali sie do 10 000 i co wtedy powiesz Panie highend :D
juz wiem "a nie mowilem" 8)
serio? a założymy się?
jak się zwali do 10.000 - przelewam CI całe moje depo ;)
jesli jednak będzie dalej rósł - to Ty mi Twoje ;)

zaraz sobie wpis zrobię na stopce ;) zgodnie z modą ;) haha
:564:
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Rafcyk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Rafcyk »

Moja kolekcja strat od początku roku w załączniku ,dzis 13 piątek psycha kazała sprzedać :D
Rok zaczelem niefortunnie od obrony 1,2 na Edku i popłynąłem jakieś 150k ,pózniej mozolne odrabianie i dzis sie wyczyściłem z pozycji - robię tak co jakiś czas zeby mieć świeże spojrzenie :D

Bilans na dzis to +160k do przodu ale straty pokazują ogrom walki jaka była haaahaaahaaa w całym tamtym roku nie zamknąłem tyle strat - psuje mi sie statystyka :P ale jak widać piramidowanie i tak wyszło na plus

Na drugim moim koncie Markets tez wszystko zamknięte dzis +80k za dwa miesiące ,wpłata początkowa 60k wiec rentowność około 130%

Wszystkie moje prognozy z początku roku sie zgodziły : giełdy szczyty Dax, SP ,kabel dol ,złoto dol, ( ropa minima - jeszcze troche brakuje ) to dlaczego tak walczyłem z rynkiem :D

Robię przerwę ze dwa tygodnie bo "cyfry" przestały do mnie mowić "bierz mnie"

Miłego weekendu dla wszystkich :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Rafcyk pisze:.....
podłącz sobie ładowarkę ;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

santo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: santo »

Gdzie zdobyc fajne analizy spółek Hamerykańskich w miarę czytelne i prawdziwe??
i czy ktoś próbowałgrać pod dywidendy u zagranicznych broków (na zasadzie swap)... bo na GPW mona było spokojnie pograć .....

ktoś liczy na lukę na wiiiikend na EU bo ja bez pozycji ?
Ostatnio zmieniony 13 mar 2015, 21:16 przez santo, łącznie zmieniany 1 raz.
Nauka nauka nauka....... :564:

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

Rafcyk na ktorym broku siedzisz co to w ogole jest? :D
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

atlanticos pisze:Nowy - napisze CI tylko tyle... wszedlem pod prad, wycielo, zamkniete, zapomniane i skupiam sie na kolejnych trejdach bo strate czasem trzeba przyjac i tyle... a Ty jak cale zycie grasz pod prad i cos jest nie tak to tylko mozna przeczytac "mamy depo, mamy czas" i kiszenie ogorkow...
tyle ode mnie na dzis...
cale zycie pod prad ochlon chlopaku i nie pisz takich bzdur bo widze nie masz pojecia o czym piszesz ja gralem pod prad na JPy jadac i namaiwajac na sprzedawanie JPY pod BOJ czy ty namawiales na kupowanie EUR pod EBC ze to okazja wszystko pod 1,08 :)

a nie myl pojec bo SP500 trzymalem zbieralem shorty i po analize swojej odawalem z zyskami kiszenie ogora ahah chlopcze indeksy to inna bajka a te kiszenie sie bardzooo opalacalo jak i teraz c o zbieralem S i dokladalem nad 2100 a indeksy to inna bajka niz waluty ale o tym chyba nie wiesz :) wiec twoja riposta nie udana próbuj dalej

kto mowl o S na SP500 i dawal znowu analize z czasem pod korekte ktora znowu sie spawdzila i znowu sie zarobilo tylko cierpliwosci troche potrzeba bylo cz y twoje OKAZJA wszystko pod 1,08 dala zarobic czy moje w odpowiednich momentach zbieranie shortow na SP500 pod korekty i jej wyczekiwanie nie porównuj indeksu do walut trzeba wiedziec w ktorym momencie i gdzie zaczac zbierac S na INdeksie SP500
zle porwnania stosujesz ale coz cos trzeba bylo odpisac :) rozumiem :mrgreen: :mrgreen:

PS moje kiszenie ogora w odpowiednich momentach brane dawalo swoite profity i to sie liczy :lol: :lol:

santo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: santo »

Nauka nauka nauka....... :564:

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

a teraz milego weekenda :)

Rafcyk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Rafcyk »

DavidFx pisze:Rafcyk na ktorym broku siedzisz co to w ogole jest? :D
Główne konto moje "Alior" maja naprawdę niskie prowizje w porównaniu do Markets o polowe i korzystniejsze spready na wszystkim i do tego to w Polsce zarejestrowana firma ale nie ma żadnych dziwnych bonusów i nie dali mi doradcy jak w Markets choć ponoć mi sie nie należał ( ponoć dają od 100k$ - powiedziałem doradcy ze zrobimy z tych 60k zł jakieś 400k zł i wtedy nie będę musiał nic dopłacać na razie jest 140k :D

Awatar użytkownika
as28
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: as28 »

Panowie obaj macie często rację ale i często złe analizy. Na FX wcale nie trzeba mieć100% sskuteczności, ale ryzykiem zarządzać to już trzeba umieć.
Klasą jest umieć się czasami do błędu przyznać , niestety nowy jest w tej dziedzinie dużo słabszy od atlanticosa.
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.

Zablokowany