Kusus pisze:pbi pisze:Kusus pisze:Zeby mozna było mówić... niestety... o korekcie na edwardzie - potrzeba jest świeca dzienna która zakryje kilka spadkowych poprzedniczek. Wtedy można by było o czymś mówić a teraz...
Piszę to wbrew sobie, żeby nie było bo mam Longi i na NU, AU i na EU.
Zarabiają, są na BE ale wydaje mi się, że jeszcze nie tym razem, że to nie jest to. Choć, bardzo chciałbym bo to grube pozycje.
AU M30 - rysunek z rana.
AU M30.png
Na niebiesko zaznaczyłem ruch którego się spodziewałem. W okolicach 0.7690 - 0.7700 dowiemy się czy miałem racje odnośnie flagi czy też nie ; ) Warto obserwować.
co do AU to na 7670 jest pivot (d) i ja mam ma200 (10m), narazie tam zmierzamy...
przebicie i zamknięcie świecy pod jedziemy niżej...w okolice 7640...
ale zakładam że odbijemy i wtedy min. 7750
no i jeszcze ma21 (m10) 7680 może i od niej odbijemy UP...
a ciekawe jak żaba to widzi...?
Mnie nie interesuje jak żaba to widzi bo ja mam Elki a on ciągle wzrostowe flagi na AU rysuje z zasięgami do 0.73 - 0.74 więc lepiej żeby jego scenariusze się nie sprawdziły ; ]

ja czekam na sygnał L który właśnie się pojawił...tylko jeszcze potwierdzenie... (next m5/m10)
-miałem na myśli to... że każdy z nas stosuje troszke inne techniki gry...
więc jeśli "bardziej doświadczeni" (jak ty, lub inni) widzą podobny scenariusz zagrania co ja (mniej doświadczony)...
jest większa szansa że mój scenario się zrealizuje... i będą dodatnie pipsy, czego wszystkim życzę

a większa szansa, może przejść w większy zysk, czego wszystkim życzę...