DayTrading: Piątek 13.03.2015
Re: DayTrading: Piątek 13.03.2015
Co sądzicie o EUR/SEK ? Po wczorajszym wyskoku na północ ok 12 może dzisiaj będzie kontynuacja?
Edek jeszcze parę godzin temu był mocno poniżej 1.06, a teraz już leci w stronę 1.07 
chyba będziemy mieli dynamiczny piątek - zresztą jak praktycznie co tydzień

Ja bym nie był taki pewien z tą korektą na edwardzie, ale kto wie. Tyle razy już zaskoczyli.....
VSA
Zeby mozna było mówić... niestety... o korekcie na edwardzie - potrzeba jest świeca dzienna która zakryje kilka spadkowych poprzedniczek. Wtedy można by było o czymś mówić a teraz...
Piszę to wbrew sobie, żeby nie było bo mam Longi i na NU, AU i na EU.
Zarabiają, są na BE ale wydaje mi się, że jeszcze nie tym razem, że to nie jest to. Choć, bardzo chciałbym bo to grube pozycje.
AU M30 - rysunek z rana.
Na niebiesko zaznaczyłem ruch którego się spodziewałem. W okolicach 0.7690 - 0.7700 dowiemy się czy miałem racje odnośnie flagi czy też nie ; ) Warto obserwować.
Zarabiają, są na BE ale wydaje mi się, że jeszcze nie tym razem, że to nie jest to. Choć, bardzo chciałbym bo to grube pozycje.
AU M30 - rysunek z rana.
Na niebiesko zaznaczyłem ruch którego się spodziewałem. W okolicach 0.7690 - 0.7700 dowiemy się czy miałem racje odnośnie flagi czy też nie ; ) Warto obserwować.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 13 mar 2015, 09:35 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.
jesli na DAX pusci poziom 11750.... to 11700 jest "gwarantowane" 
jakby ktoś chciał spróbować S z ciasnym wtedy SL (bdb RR)

jakby ktoś chciał spróbować S z ciasnym wtedy SL (bdb RR)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
narazie postoj na 50 fibo ale pewnie kierunek 11750 do 100 fibo i tam sie okaze czy nadal odbitka i konsola , czy obsuwa , wtedy moze i 11620 , gram tylko L na szybko
co do AU to na 7670 jest pivot (d) i ja mam ma200 (10m), narazie tam zmierzamy...Kusus pisze:Zeby mozna było mówić... niestety... o korekcie na edwardzie - potrzeba jest świeca dzienna która zakryje kilka spadkowych poprzedniczek. Wtedy można by było o czymś mówić a teraz...
AU M30 - rysunek z rana.
przebicie i zamknięcie świecy pod jedziemy niżej...w okolice 7640...
ale zakładam że odbijemy i wtedy min. 7750
no i jeszcze ma21 (m10) 7680 może i od niej odbijemy UP...
a ciekawe jak żaba to widzi...?
-
- Gaduła
konn365 pisze:Edek jeszcze parę godzin temu był mocno poniżej 1.06, a teraz już leci w stronę 1.07
Więksi gracze dostrzegli okazję do większej korekty wzrostowej. Nie wiem czy będą mieli siłę dociągnąć do 1,1.

@highend jak u Ciebie GBP/AUD ? mnie wywaliło na 1,9380(obniżyłem niepotrzebnie SL-e), co prawda jestem na plus, ale nie tak jak miało być. Poprawiam z rana S i kolejna S na goldzie poszła
Ogólnie moje założenia były identyczne jak Twój fibo, mimo że zupełnie czym innym się kierowałem.
Ogólnie moje założenia były identyczne jak Twój fibo, mimo że zupełnie czym innym się kierowałem.