DayTrading: Czwartek 12.03.2015
Re: DayTrading: Czwartek 12.03.2015
SL 10% depo i wtedy kosisz zyski z każdej pozycji ,jezeli pozycja to max 1% depo - oczywiscie grasz z trendemhighend pisze:właśnie też to miałem napisać..... bo to jest tak, że raz się uda, a raz nieMR. D pisze:Jeśli jest tak jak napisałeś to znaczy, że otwierasz za duże pozycje... im większy lewar tym większa szansa na bankructwo... SL nigdy nie może przekroczyć 2% depo... oczywiście zrobisz jak uważasz...ceofx pisze:No i udało sie troche zarobić, depo +18% w 1,5 dnia.
usd indeks mowilem ze 100 i odbicie
teraz trza postac z boku i wypatrywac cos ciekawego.
tymczasem dax w konsoli i odbija na UP.

Żadko sie zdarza żebyś musiał zamykać stratę ,czasami tylko chwile czekasz na zKonczenie korekty albo odwalasz piramidkę jak masz 5% straty depo

A te inne bzdury o 1% to wszyscy znają bo tak ich uczą zeby z kasy ich ogolić

Zrobiłem dzis na moim mniejszym koncie prawie 30% depo w 2 godziny ale wejście było prawie za całe depo

Nawet doradca z markets.com zadzwonił mi pogratulować i mowil ze raczej namawiają do mniej agresywnej gry
buachchchaaa
Fakt dwie godziny jak ciul patrzyłem na EKG
Jak ktoś wczoraj mnie posłuchał z SP zeby walić po jaja przy 2040 to pięknie dzis zarobiony - jak ja

znowu za wcześnie zamknąłeś?Rafcyk pisze:...
Jak ktoś wczoraj mnie posłuchał z SP zeby walić po jaja przy 2040 to pięknie dzis zarobiony - jak ja

Nowy ten "Twój anal" jest bezcenny. Wystarczy tylko grać "tak jak radzi" a kasa sama wpada. Dziś było 150 pipsów na kablu jak dobrze zauważyłem

połowa odłożonych problemów rozwiązuje się sama
właśnie też to miałem napisać..... bo to jest tak, że raz się uda, a raz nieRafcyk pisze:Jeśli jest tak jak napisałeś to znaczy, że otwierasz za duże pozycje... im większy lewar tym większa szansa na bankructwo... SL nigdy nie może przekroczyć 2% depo... oczywiście zrobisz jak uważasz...highend pisze:[quote="M"ceofx"]No i udało sie troche zarobić, depo +18% w 1,5 dnia.
usd indeks mowilem ze 100 i odbicie
teraz trza postac z boku i wypatrywac cos ciekawego.

tymczasem dax w konsoli i odbija na UP.[/quote]
SL 10% depo i wtedy kosisz zyski z każdej pozycji ,jezeli pozycja to max 1% depo - oczywiscie grasz z trendem

Żadko sie zdarza żebyś musiał zamykać stratę ,czasami tylko chwile czekasz na zKonczenie korekty albo odwalasz piramidkę jak masz 5% straty depo

A te inne bzdury o 1% to wszyscy znają bo tak ich uczą zeby z kasy ich ogolić

Zrobiłem dzis na moim mniejszym koncie prawie 30% depo w 2 godziny ale wejście było prawie za całe depo

Nawet doradca z markets.com zadzwonił mi pogratulować i mowil ze raczej namawiają do mniej agresywnej gry
buachchchaaa

cudow nie bylo na SP500 z shortow na wsparciu profity pozberane idelnie schemat sie sprawdzil przynjmaniej u mnie nie 0wiem jak u ciebie terazl zabek w gore i znowu bedzie zabawa 2070 2080
a skozystalas choc z shortow na EUR USD tak ladnie daja

A ja to ci trochę namieszam, ale też biorę to pod uwagę.damsx6 pisze:Panowie mogę prosić o jakaś analize UJ ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a wypłają Ci kasę z tego markets.com bez problemu?Rafcyk pisze: Zrobiłem dzis na moim mniejszym koncie prawie 30% depo w 2 godziny ale wejście było prawie za całe depona Dax na L
buachchchaaa

czy może dzwonią i proszą byś nie wypłacał?
a dax dzisiaj raczej spokojnie - konsolą bym to nazwał, zresztą na dziennym jest świeca DOJI i raczej taka już zostanie...
rozumiem jakbyś wczoraj czy przedwczoraj wrzucał L na dax (od 11400 np) za całe depo i zamknął na 11850 - to by było chyba z 300% depo wtedy

-- Dodano: 12 mar 2015, 20:50 --
Nowy123 - czemu nie piszesz, że czapa na sp500 i czas dobierać S ?

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- roberttheus
- Maniak
no wlasnie nowy gdzie to s? wydaje sie ze teraz warto czapowac?
-- Dodano: czw 12-03-2015, 21:08 --
a ja wciaz jednal licze na hosse choc zaczynam miec watpliwosci pytanie jak sie dzis zamnkie
a ja wciaz jednal licze na hosse choc zaczynam miec watpliwosci pytanie jak sie dzis zamnkie
windsurfing na falach trendu
zamykaj te eLki i się odwracaj - ale zrobisz jak zechceszroberttheus pisze:no wlasnie nowy gdzie to s? wydaje sie ze teraz warto czapowac?

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
podejście spadkowe usdjpy m15