Jeśli jest tak jak napisałeś to znaczy, że otwierasz za duże pozycje... im większy lewar tym większa szansa na bankructwo... SL nigdy nie może przekroczyć 2% depo... oczywiście zrobisz jak uważasz...ceofx pisze:No i udało sie troche zarobić, depo +18% w 1,5 dnia.
usd indeks mowilem ze 100 i odbicie
teraz trza postac z boku i wypatrywac cos ciekawego.
DayTrading: Czwartek 12.03.2015
Re: DayTrading: Czwartek 12.03.2015
właśnie też to miałem napisać..... bo to jest tak, że raz się uda, a raz nieMR. D pisze:Jeśli jest tak jak napisałeś to znaczy, że otwierasz za duże pozycje... im większy lewar tym większa szansa na bankructwo... SL nigdy nie może przekroczyć 2% depo... oczywiście zrobisz jak uważasz...ceofx pisze:No i udało sie troche zarobić, depo +18% w 1,5 dnia.
usd indeks mowilem ze 100 i odbicie
teraz trza postac z boku i wypatrywac cos ciekawego.
tymczasem dax w konsoli i odbija na UP.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
o 11 zapinamy pasy na raz a o 13:30 na dwa 
Ostatnio zmieniony 12 mar 2015, 11:02 przez as28, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Tu z highendem się zgadzam, może sam kiedyś to odkryjesz,as28 pisze:to nie wina naszego mózguhighend pisze: a wiecie czego to wina? Naszego mózgu!, on działa poprawnie zgodnie z prawami rozsądku,
problem w tym że gramy na ryku o sumie zerowej i aby duzi mogli się nażreć (oraz brokerzy MM) muszą kogoś skonsumować, najłatwiejszym łupem są drobni inwestorzy
to co robią grubasy to ich sprawa, ale to co ja robię to oddzielny wątek i to zależy tylko ode mnie.
w nawiązaniu do skonsumowania - moje straty są wynikiem źle podjętej przeze mnie decyzji.
Ostatnio zmieniony 12 mar 2015, 11:12 przez bsony, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak sobie narysowałem edka...
Może zagram dzisiaj?
Może zagram dzisiaj?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Drogę wytycza się idąc..." - Paulo Coelho
widze ze wszyscy sa pewni fali CE na edku, az korci eSke walnac ;-)
-- Dodano: 12 mar 2015, 11:11 --
do tego RGR nie wszedl... dla mnie to wszystko tutaj jest manipulowane... lepiej pojsc na fajke
-- Dodano: 12 mar 2015, 11:12 --
od 5 rano mamY juz 146 pipsow do gory... to i tak duzo jak na edka ostatnio, chodzi mi o to ze moze dzis sie powtorzy 9 marca... podjazd pod gore i potem zjazd... bez zdanych wiekszych korekt
-- Dodano: 12 mar 2015, 11:11 --
do tego RGR nie wszedl... dla mnie to wszystko tutaj jest manipulowane... lepiej pojsc na fajke
-- Dodano: 12 mar 2015, 11:12 --
od 5 rano mamY juz 146 pipsow do gory... to i tak duzo jak na edka ostatnio, chodzi mi o to ze moze dzis sie powtorzy 9 marca... podjazd pod gore i potem zjazd... bez zdanych wiekszych korekt
Ostatnio zmieniony 12 mar 2015, 11:22 przez panzupa, łącznie zmieniany 1 raz.
a czy powiedziałem że grubasy nie robią tego bo wiedzą jak działa ludzki mózg (emocje),bsony pisze: Tu z highendem się zgadzam, może sam kiedyś to odkryjesz,
to co robią grubasy to ich sprawa, ale to co ja robię to oddzielny wątek i to zależy tylko ode mnie.
po prostu trzeba wiedzieć/oswoić się że forex to specyficzne miejsce gdzie obowiązują zasady, i jak ich nie znasz to nie przetrwasz
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
jak kogoś interesuje WIG 20 to magiczne fibo mówi tak:
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
esli 5 tka zalamana do AB = CD 100% i OPCJA Z trojkatem