DayTrading: Środa 11.03.2015
Re: DayTrading: Środa 11.03.2015
to sam o c o wczoraj bedzie PUMP and dump na edku
otoz to Panie konn365konn365 pisze:jakby wszystko było na wykresach, to każdy z nas już dawno by leżał do góry palnikiem i pieniądze liczył, a nie lampił się od rana do wieczora w laptopa szukając chwilowych trendów związanych z bieżącymi danymiPłoć pisze:No dobra, dobra, korekta korektą, ale technicznie ani fundamentalnie ja nic nie widzę, żeby coś się miało zmienić w ogólnym trendzie.

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Wczoraj podciagneli pod poziom pivot (te co Niemiaszek podaje). Dzis nie wierze aby do 1.0748 doszli.Nowy123 pisze:to sam o c o wczoraj bedzie PUMP and dump na edku
Ale pierwsze wsparcie na 1.064 jest jak dal mnie zagrozone.
Nowy a TY na ile (do jakiego poziomu) tego PUMP obstawiasz?
panzupa pisze:Wczoraj podciagneli pod poziom pivot (te co Niemiaszek podaje). Dzis nie wierze aby do 1.0748 doszli.Nowy123 pisze:to sam o c o wczoraj bedzie PUMP and dump na edku
to zrobili 50 % fibo tej flaki impulsu dzisiejszego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie twierdzę, że wszystko jest na wykresach. Uważam, że aby zmienić wyraźny trend w sposób nagły powinno pojawić się coś z fundamentów co wygeneruje złamanie trendu i kreowanie nowego.DavidFx pisze:otoz to Panie konn365konn365 pisze:jakby wszystko było na wykresach, to każdy z nas już dawno by leżał do góry palnikiem i pieniądze liczył, a nie lampił się od rana do wieczora w laptopa szukając chwilowych trendów związanych z bieżącymi danymiPłoć pisze:No dobra, dobra, korekta korektą, ale technicznie ani fundamentalnie ja nic nie widzę, żeby coś się miało zmienić w ogólnym trendzie.
a kto tu mowi o zmianie trendu? korekty czas nadszedł 

Ostatnio zmieniony 11 mar 2015, 13:35 przez ceofx, łącznie zmieniany 1 raz.
opory to 10665 - 90 takie mocniejsze
właśnie wróciłem
GBPPLN 5.92 miałem F423 całego ruchu na tygodniowym
zadziałało

GBPPLN 5.92 miałem F423 całego ruchu na tygodniowym
zadziałało

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
No zrobili, a ten poziom o ktorym pisalem to (prawie) rowno 61.8% tej fali... moze byc ciekawie bo edek jeszcze nie ma dosc na chwile obecna i go widze tam wyzej.Nowy123 pisze:panzupa pisze:Wczoraj podciagneli pod poziom pivot (te co Niemiaszek podaje). Dzis nie wierze aby do 1.0748 doszli.Nowy123 pisze:to sam o c o wczoraj bedzie PUMP and dump na edku
to zrobili 50 % fibo tej flaki impulsu dzisiejszego