Witam kolegów,
jestem klientem AdmiralMarkets, jednak ostatnio broker ten zamknął moje pozycje na SL mimo, że cena nie osiągnęła poziomu SL. Na reklamację póki co brak odpowiedzi.
Interesuje mnie jaki poziom osiągnęła cena na waszych platformach.
Chodzi o świecę z godziny 14:30 06.03.2015 na eur/usd
na ich platformie MT4 O:1.0984 H:1.0988 L: 1.0871 C: 1.0895
moje pozycje zamknęli na SL 1.0992, gdzie na ich platformie cena taka nie wystąpiła.
W związku z powyższym prosiłbym was o pomoc i sprawdzenei na swoich platformach, napiszcie jaki broker i dane tej świecy
Różne kwotowania u brokerów
Re: Różne kwotowania u brokerów
A spread ?
nigdy nie widziałem na platformie wyższego niż 1p
-
- Gaduła
spread się rozjeżdża,nie widziałeś ale się rozjechał,bo były np dane 

Spread 4 pipsy na payrolsach to nic nadzwyczajnego. Normalka i tyle
- jasonbourne
- Pasjonat
Wręcz przeciwnie. 4 pipsy na NFP to nadzwyczajnie mało. Ciesz się, że zamknęli tak wysoko.z6yszko pisze:Spread 4 pipsy na payrolsach to nic nadzwyczajnego. Normalka i tyle
Kiedyś musi być pierwszy raz.nerio pisze:nigdy nie widziałem na platformie wyższego niż 1p

Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
Coś w tym jest. Możesz też żałować, że nie śledziłeś kwotowań 15 stycznia to zaobserwowałbyś rekord, który ciężko będzie pobićjasonbourne pisze:Wręcz przeciwnie. 4 pipsy na NFP to nadzwyczajnie mało. Ciesz się, że zamknęli tak wysoko.z6yszko pisze:Spread 4 pipsy na payrolsach to nic nadzwyczajnego. Normalka i tyle
Kiedyś musi być pierwszy raz.nerio pisze:nigdy nie widziałem na platformie wyższego niż 1p

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu