DayTrading: Wtorek 10.03.2015
Re: DayTrading: Wtorek 10.03.2015

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
W ciekawych czasach żyjemy. Rosja się zbroi i rozbiera Ukrainę, strefa Euro się rozkłada, albo kurczy. Rynki mają to gdzieś i ustanawiają nowe szczyty.Nowy123 pisze:BRUGES-ITALY'S PADOAN SAYS GREEK EURO EXIT WOULD SHOW THAT EURO IS NOT IRREVERSIBLE
The only way is up
TsunamiPL pisze:W ciekawych czasach żyjemy. Rosja się zbroi i rozbiera Ukrainę, strefa Euro się rozkłada, albo kurczy. Rynki mają to gdzieś i ustanawiają nowe szczyty.Nowy123 pisze:BRUGES-ITALY'S PADOAN SAYS GREEK EURO EXIT WOULD SHOW THAT EURO IS NOT IRREVERSIBLE
bo liczy sie druk i plynnosc i niskie stopy %
-- Dodano: wt 10-03-2015, 23:28 --
http://www.theguardian.com/money/2013/j ... t-websites
polecam
- roberttheus
- Maniak
kolego to nie matrix na indeksach rzadko cena wpada w konsole a jesli nawet do o duzym zakresie stosunkowo po co masz zarabiac tylko na wzrostach jak mozna rowniez na spadkach jak bedziesz dobrym traderem i chwytał conajmniej 50% swingow gora dol to zarobisz 2 x wiecejDavidFx pisze:kupujesz i sprzedajesz jednoczesnie to jakis matrixroberttheus pisze:u mnie to tak to wygladamysle o wyjsciu z sell w okolicy 61.8 fibo
windsurfing na falach trendu
Według ostatnich danych IEA magazyny z ropą w Europie są już w ponad 90% pełne. W Azji w ponad 80%. Troszkę lepiej wygląda sytuacja w USA, ale tam tempo wzrostu zapasów jest najszybsze.
W Cushing w Oklahomie (miejsce które jest punktem rozliczeniowym kontraktów dla ropy WTI) przy obecnym tempie wzrostu zapasów miejsca na ropę może zabraknąć pod koniec kwietnia.
Read more: http://xpuls.pl/zabraknie-miejsca-dla-z ... z3U1NlCl4o
W Cushing w Oklahomie (miejsce które jest punktem rozliczeniowym kontraktów dla ropy WTI) przy obecnym tempie wzrostu zapasów miejsca na ropę może zabraknąć pod koniec kwietnia.
Read more: http://xpuls.pl/zabraknie-miejsca-dla-z ... z3U1NlCl4o
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
1.05 wychodzi mi na edku zasięg spadku z tej konsoli z lutego.
Tak jak Nowy pokazuje
Tak jak Nowy pokazuje

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Highend, obserwuje jak Ty rysujesz to fibo, bo jeszcze nie do końca ogarniam wyznaczania poziomów, zasięg czyli ostatni poziom 423.6, dobrze to rozumiem? jeśli tak to mi też wyszło w okolicach 1.05highend pisze:1.05 wychodzi mi na edku zasięg spadku z tej konsoli z lutego.
Tak jak Nowy pokazuje
quendi84 pisze:Highend, obserwuje jak Ty rysujesz to fibo, bo jeszcze nie do końca ogarniam wyznaczania poziomów, zasięg czyli ostatni poziom 423.6, dobrze to rozumiem? jeśli tak to mi też wyszło w okolicach 1.05highend pisze:1.05 wychodzi mi na edku zasięg spadku z tej konsoli z lutego.
Tak jak Nowy pokazuje
Tak. Wcześniej moze byc podjazd do f261

Zobaczymy czy sie sprawdzi.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami