mowisz o takim 50 fibo zwyczajnym? to juz jest nizej...roberttheus pisze:ktos w amerykanskich indeksach siedzi? to początek korekty czy juz kupować bo mam duze watpliwosci sp 500 juz na 50 fibo sie oparl
DayTrading: Wtorek 10.03.2015
Re: DayTrading: Wtorek 10.03.2015
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- roberttheus
- Maniak
u mnie to tak to wygladamysle o wyjsciu z sell w okolicy 61.8 fibo
windsurfing na falach trendu
kupujesz i sprzedajesz jednoczesnie to jakis matrixroberttheus pisze:u mnie to tak to wygladamysle o wyjsciu z sell w okolicy 61.8 fibo

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
USD PLN 3,9 - 4,01 zl a pozniej 4,1
Dax - mega mocny, brak słów. US spada głęboko, DAX lekka korekta, US w miejscu DAX rośnie, US rośnie DAX rośnie 2 razy szybciej..
Warto zwrócić uwagę na EUR/CHF, pomimo spadku edka cały czas wysoko, nie spada poniżej 1,06. Jednak ujemne stopy robią Swoje. Zaczynam zbierać S na CHF/PLN licząc na osłabienie franka, umocnienie PLN...korekta wzrostowa na edku tylko pomoże.
Warto zwrócić uwagę na EUR/CHF, pomimo spadku edka cały czas wysoko, nie spada poniżej 1,06. Jednak ujemne stopy robią Swoje. Zaczynam zbierać S na CHF/PLN licząc na osłabienie franka, umocnienie PLN...korekta wzrostowa na edku tylko pomoże.
SP na minimach. Liczę, że skośni w nocy umocnią jena
The only way is up
trzeba było jak franek wywalił na 4.40.. ale pamietam jak wtedy wiekszosc pisala, ze sytuacja sie musi uspokoic itp....Marcin30 pisze:Zaczynam zbierać S na CHF/PLN licząc na osłabienie franka, umocnienie PLN...korekta wzrostowa na edku tylko pomoże.
a niektorzy pisali, ze zaraz 5 PLN peknie

co do PLN to sam pisalem, ze sie umocni, a tu taki zonk

-- Dodano: 10 mar 2015, 21:07 --
dlaczego uważasz, że na minimach?TsunamiPL pisze:SP na minimach. Liczę, że skośni w nocy umocnią jena
a jak powiem, że sp500 leci na 1980, a Apple na 119 to będzie herezja?

dlaczego uważasz, że na minimach?TsunamiPL pisze:SP na minimach. Liczę, że skośni w nocy umocnią jena
a jak powiem, że sp500 leci na 1980, a Apple na 119 to będzie herezja?

Zakończył sesję na daily low.
The only way is up
racja, przecież czas cofnięty i już po sesjiTsunamiPL pisze: Zakończył sesję na daily low.

nawet nie zauważayłem

ciekawe co jutro zrobi DAX
highend pisze:racja, przecież czas cofnięty i już po sesjiTsunamiPL pisze: Zakończył sesję na daily low.
nawet nie zauważayłem
ciekawe co jutro zrobi DAX
pewnie ostro rura do góry...
jest jak jest