Mpapiez pisze:highend pisze:Eurpln max 4.166
Dobrze dziada wymierzyłem. Ciekawe co dalej. Bo jeśli na usdpln puści 3.916 to leci dalej up. Dobrze mysle?
Kosmos.
Masz jakiś plan B ?
Może jakis hedge w razie W ? Bo to się już poważna kwota robi.
najlepszym planem B, byłoby siąść na d...ie i przypilnować tego co się dzieje na wykresie, a nie robić kilka rzeczy jednocześnie, gdzie raczej wszystkiego napewno się nie ogarnąć, żeby było ok, bo zawsze coś kuleje, a w tym wypadku widać co jest na dalszym planie (ekg)
wczorajszy dzień ewidentnie to potwierdził, po dołożeniu pierwszej S z kreski(ciągle granie pod prąd i łapanie punktu zwrotnego

) było już na niej prawie +200 pipsów i dobrze, że ją zabezpieczyłem SL na BE+10, bo inaczej wisiała by do kompletu kolejna sporo niżej
dokładka, która wisi z okolic M_S3 i weszła z oczeka, też była na plusie, ale nie zdążyłem jej zabezpieczyć i dodatkowo generuje obciążenie rachunku, bo jak widać cena jest sporo wyżej i każdy poziom robią jak chcą, a tym bardziej nic nie wskazuje na to, żeby się mieli zatrzymać, bo ja tak chcę
miałem mieć większy luz w pracy, a dopiero bliżej świąt pełne ręce roboty, ale jak tak sobie tańczą z PLN to mam więcej roboty w pracy, a jedno co mi pozostaje to zerkam na tel, widzę jak minus się powiększa i zły jestem sam na siebie, gdyż nie mam w tel kresek a jedynie układy średnich a to trochę za mało
skala ruchu na USDPLN wczoraj dla wielu z "branży" była sporym zaskoczeniem, bo edek nie odzwierciedlał, aż takiego zasięgu, poprostu USDPLN wczoraj żył swoim życiem, a często się to nie zdarza, ale jak widać są wyjątki i na ekg rzeczy niemożliwe stają się faktem
o ile M_S3 aktualnie nie będzie mocnym wsparciem to liczę na zejście do dzisiejszego D_Pivot i tu zobaczę co dalej, być może zamknę tą S z dokładki
dzisiejsze:
D_R3 4.0303
W_R3 3.9705
D_R2 3.9642
D_R1 3.9272
jak widać mocno szeroko a tydzień się jeszcze nie skończył...