poprawimy wyżej, a co tam

Jeśli macie różny czas na platformach to pivoty będą na rożnych poziomach.Polecony Indykator rysuje mi te same poziomy co mój stary....
da radęniemiaszek pisze:USDPLN zejdzie przynajmniej do MA200 z M5, ale szkoda, że tym razem nie poczekali na mnie
wtedy edek musiałby podjechać w okolice D_Pivot 1.0863 lub przynajmniej przetestować D_S1 1.0820 od dołu![]()
na pozostałych platformach eSy na USDPLN zarabiają, a na tym rachunku jak na złość się nie udało![]()
bo tylko spokój może Nas uratować, co ma być to będzie, więc spokojnie jak na wojnie, bez nerw, powolutku i do przoduhighend pisze:da radęniemiaszek pisze:USDPLN zejdzie przynajmniej do MA200 z M5, ale szkoda, że tym razem nie poczekali na mnie
wtedy edek musiałby podjechać w okolice D_Pivot 1.0863 lub przynajmniej przetestować D_S1 1.0820 od dołu![]()
na pozostałych platformach eSy na USDPLN zarabiają, a na tym rachunku jak na złość się nie udało![]()
cierpliwość wskazana.
dobrze Ci zapłacili, ale powinieneś klikać dokładnie jak był poziom w ekghighend pisze:Niemiaszku po 4.1272 kupili euro ode mnie w cinkciarzu.pl, myślę, że OK.
a u Ciebie jaki kurs ?