Na parach z euro mam s i jak na razie nie żałuje

Kusus pisze:na AU juz przyszykowalem drabinke z zasiegiem gdzies do 0.8050.
Kazda nastepna pozycja jest mniejsza i w przypadku powrotu zamykana w połowie obu pozycji - w przypadku 3 pozycji SL jest przy 2 pozycji, w przypadku 4 pozycji SL jest przy 2 pozycji itp...
Daje mi to zawsze 20% zwrotu z potencjalnego zysku.
W sensie nigdy nie strace mniej niż około 20 % tego co mógłbym zarobić, zakładając, że miejsce TP wszystkich pozycji to około 5 % depo... a pozycje mają po 1 Lot, 1-n Lot, ( 1-n ) - n Lot
Gram tak od roku - Na Aud przyniosło mi to już 31201 pipsów zysku i 5301 pipsów straty w 10 miesięcy.dobryfxplayer pisze:Kusus pisze:na AU juz przyszykowalem drabinke z zasiegiem gdzies do 0.8050.
Kazda nastepna pozycja jest mniejsza i w przypadku powrotu zamykana w połowie obu pozycji - w przypadku 3 pozycji SL jest przy 2 pozycji, w przypadku 4 pozycji SL jest przy 2 pozycji itp...
Daje mi to zawsze 20% zwrotu z potencjalnego zysku.
W sensie nigdy nie strace mniej niż około 20 % tego co mógłbym zarobić, zakładając, że miejsce TP wszystkich pozycji to około 5 % depo... a pozycje mają po 1 Lot, 1-n Lot, ( 1-n ) - n Lot
bardzo to ciekawe. dla mnei bardoz ryzykowne. audi dzisiaj moze spasc bardzo mocno. ale to sa buy stopy?
co zrobisz.. nic nie zrobiszgrubaspekula pisze:No i opcja komuś chyba przepadła binarna co?
Napisz co z tego wynika bo nie wiem co masz na mysli.dobryfxplayer pisze:Kusus napisales price action bierzesz po uwage. to swieczki/formacje tez? (to chyba price action, nie wiem). jezeli tak to zobacz. ten wielki pinbar (niezaznaczony na czerwono) jest juz zniwelowany przez kolejne formacje/swiece).