hahaha raczej rozbawiłeśmalse pisze:To ty tutaj za parafialne grasz? skoro bilon miałeśZulume pisze:2 dni temu sprzedawałem po 4,04 ; O a bilon po 3
taki żart - przepraszam jeśli uraziłem

hahaha raczej rozbawiłeśmalse pisze:To ty tutaj za parafialne grasz? skoro bilon miałeśZulume pisze:2 dni temu sprzedawałem po 4,04 ; O a bilon po 3
taki żart - przepraszam jeśli uraziłem
chyba w banku?Zulume pisze:2 dni temu sprzedawałem po 4,04 ; O a bilon po 3
to w skupie złomu już nie przyjmują?Zulume pisze:w święta byłem w Niemczech i zostało mi w bilonie bodajże 13 ojroto po co ma mi sie walać
Nie obawiacie sie jak malse cofki przed danymi?malse pisze:Edek - czy przed danymi z rynku pracy US - nie podejdzie pod 1,103 - koledzy z za oceanu lubią zaczynać z poziomu "0" dnia wczorajszego.
Gratulacje, teraz czekamy na punkt C atlanticosa w okolicach 1,6 i mądrości mpapież, które opowiada przy każdym dołku. A potem będziemy wyśmiewać wejścia highendaKusus pisze:EU
L 1.0990, 5 L
SL 1.0990
TP w kosmosie...
Próba nr. 2.
ext11 pisze:Gratulacje, teraz czekamy na punkt C atlanticosa w okolicach 1,6 i mądrości mpapież, które opowiada przy każdym dołku. A potem będziemy wyśmiewać wejścia highendaKusus pisze:EU
L 1.0990, 5 L
SL 1.0990
TP w kosmosie...
Próba nr. 2.
ja sie boje ze jak nie chce spadac to bedzie rosnac... a edek chwilowo bardzo sie broni przed spadkamioiro pisze:edek- udeptywanie dna czy zaraz zjaz?
No nie udalo sie... sprobuje ze 100 pipsow nizej ;]ext11 pisze:Gratulacje, teraz czekamy na punkt C atlanticosa w okolicach 1,6 i mądrości mpapież, które opowiada przy każdym dołku. A potem będziemy wyśmiewać wejścia highendaKusus pisze:EU
L 1.0990, 5 L
SL 1.0990
TP w kosmosie...
Próba nr. 2.