ładnie narysował. Nie jestem jednak pewien dalszych spadków kangura...dobryfxplayer pisze:zaba dal dzisiaj dobre projekcje dla wielu par! .
tym bardziej, że EUR/AUD dzisiaj rosło, ale wydaje się, że zmieniło kierunek na południowy.
ładnie narysował. Nie jestem jednak pewien dalszych spadków kangura...dobryfxplayer pisze:zaba dal dzisiaj dobre projekcje dla wielu par! .
Spieniężone w odpowiednim czasiehighend pisze:złoto znowu zmierza w kierunku oporu....
czy tym razem przebije?
jak tam wasze eSki na Gold?
-- Dodano: 02 mar 2015, 14:05 --
kawa na M5, jeszcze nie mam L, ale korci jak cholera.
mógłby ktoś-kawosz albo kawoszka się wypowiedzieć
gratulujęsanto pisze: Spieniężone w odpowiednim czasie
a ja tak widze teslehighend pisze:pszenica, soja i kukurydza - w dół, choć rano jeszcze wydawało by się, że jednak chcą do góry.
pisałem - jak pan Larry daje sygnał BUY na soję to lepiej szukać eSek.
ciekawe co z kawą, wsparcie puściło i leci w dół, w sumie trend spadkowy mamy nawet, korekta toto chyba już nie jest.
chyba wywalę ten buy limit na 132 poziomie bo jeszcze go przeleci i zatrzyma się może na 100....
niby można by było SELL próbować, ale ja tak nie umiem - byk i już.
-- Dodano: 02 mar 2015, 18:20 --
TSLA jedzie na 180. nieodwołalnie. I mam shorta - mimo, że byk (na kawę)
DavidFx pisze: a ja tak widze tesle
chociaz pierwszy raz widze wykres tego
ja z racji byka na złoto wzrostowo patrzyłem, po prostu ten spadek od 1300 musiał gdzieś zastopować....santo pisze:tak wróciłem z nowej pracy i patrzę na złoto i teraz albo w górę albo w dół jak to highend mówi. zrobił ab=cd na nam15 i motylka.... i opór w sumie chyba el z krótkim stopem na dziś będę