czekam 1,1 - 1,11

atlanticos pisze:ja uwazam ze niezaleznie od danych uklepiemy podloze w okolicach 1.11 bo po najblizszym posiedzeniu FED rozpocznie sie korekta jesli komunikat nie zostanie zmieniony (a wydaje sie ze nie zostanie) - obecnie wciaz jest zbyt ogolny...
ale ja kompletnie na nia nie czekam... jest mi obojetne czy przyjdzie czy nie bo moj sposob inwestowania nie zaklada trzymania dlugoterminowego pozycji... od kilku-kilkudziesięciu minut do kilku dni max.... jak przyjdzie to na nia zareagujegrubaspekula pisze:atlanticos pisze:ja uwazam ze niezaleznie od danych uklepiemy podloze w okolicach 1.11 bo po najblizszym posiedzeniu FED rozpocznie sie korekta jesli komunikat nie zostanie zmieniony (a wydaje sie ze nie zostanie) - obecnie wciaz jest zbyt ogolny...
Wielu czeka na tą korektę. ja też się do nich zaliczam. jednak to rynek zdecyduje czy będzie, czy nie. Już nie raz zaskakiwał wszystkich.
Nowy123 pisze:KAbel i AUD prawde powie c osie stanie niebawemna U J i SP500
grubaspekula pisze:Nowy123 pisze:KAbel i AUD prawde powie c osie stanie niebawemna U J i SP500
kangur raczej nic nie powie.
dobryfxplayer pisze:grubaspekula pisze:Nowy123 pisze:KAbel i AUD prawde powie c osie stanie niebawemna U J i SP500
kangur raczej nic nie powie.
kangur moze skakac jutro wczesnie rano jak bedzie zaskoczenie ze stopami