DayTrading: Poniedziałek 02.03.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 02.03.2015
Chłopaki co w tak z tymi stopami ? Gdyby kurs waluty zależał od stóp to Białoruś ze swoją stopą 50% byłaby w czołówce. Kangur zależny jest od surowców miedź, złoto, pszenica. Zobaczymy pod koniec tygodnia jak będzie, ale takie demonizowanie stóp to mocna przesada. Miesiąc temu obniżyli i od tamtej decyzji jesteśmy prawie 200 pipsów wyżej.
UWAGA na ujka w grudniu na 120 ustawionych było sporo sl i kurs katapultował po przebiciu tego poziomu teraz kręci się wokół 120
UWAGA na ujka w grudniu na 120 ustawionych było sporo sl i kurs katapultował po przebiciu tego poziomu teraz kręci się wokół 120
Takhighend pisze:a miesiac temu zdaje sie obnizyli o 0.25 - tak? na AUD
The only way is up
mi tak tp na 1184.xx na równość ab=cdkosandy pisze:Hey
Witam po odpoczynku. Dwa tygodnie na snowbordzie mi się należało za wyniki w lutym
Dzisiaj ciekawie wygląda złoto. Zagrałem sobie...

Nauka nauka nauka....... 

a co powiecie na TP 1256santo pisze:mi tak tp na 1184.xx na równość ab=cdkosandy pisze:Hey
Witam po odpoczynku. Dwa tygodnie na snowbordzie mi się należało za wyniki w lutym
Dzisiaj ciekawie wygląda złoto. Zagrałem sobie...1150 na tp2
![]()

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Gaduła
Gra ktoś na USD TRY? Te wzrosty to już cały czas będą?
- dobryfxplayer
- Maniak
nie wiem co ty wymyslasz i kombinujesz pod gorke... ale takie sa realia. tutaj nikogo nie obchodzi jakas tam bialorus (wogle to gdzie mozna handlowac jej waluta chyba nigdzie). tylko dany rynek w tym wypadku australia. i popatrz sobie w historii niewazne jak odleglej jak ten rynek reaguje na zmiane stop procentowych...MR. D pisze:Chłopaki co w tak z tymi stopami ? Gdyby kurs waluty zależał od stóp to Białoruś ze swoją stopą 50% byłaby w czołówce. Kangur zależny jest od surowców miedź, złoto, pszenica. Zobaczymy pod koniec tygodnia jak będzie, ale takie demonizowanie stóp to mocna przesada. Miesiąc temu obniżyli i od tamtej decyzji jesteśmy prawie 200 pipsów wyżej.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
A platyna przestała być wodzikiem????????????? ja wiem że tam b bata h1 występuje i fibo 38,2 ale trend jest spadkowy 

Nauka nauka nauka....... 

- dobryfxplayer
- Maniak
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
SPOKOsanto pisze:A platyna przestała być wodzikiem????????????? ja wiem że tam b bata h1 występuje i fibo 38,2 ale trend jest spadkowy

złoto MUSI przebic 1220 żeby mogło rosnąć.
Na razie NIE przebiło i odbiło w dół.
Więc ja nic nie zaklinam

-- Dodano: 02 mar 2015, 10:21 --
z platyną jest taki numer że ciężko ją widzę poniżej 1150 (fundamenty)santo pisze:A platyna przestała być wodzikiem????????????? ja wiem że tam b bata h1 występuje i fibo 38,2 ale trend jest spadkowy
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Widzę, że nie rozumiesz, ale ok.... no to może wyjaśnisz mi dlaczego po ostatniej obniżce stóp jesteśmy dużo wyżej ??? według mnie dlatego, że rudy żelaza przestały spadać.... to są waluty surowcowe i są zależne od cen surowców...dobryfxplayer pisze:nie wiem co ty wymyslasz i kombinujesz pod gorke... ale takie sa realia. tutaj nikogo nie obchodzi jakas tam bialorus (wogle to gdzie mozna handlowac jej waluta chyba nigdzie). tylko dany rynek w tym wypadku australia. i popatrz sobie w historii niewazne jak odleglej jak ten rynek reaguje na zmiane stop procentowych...MR. D pisze:Chłopaki co w tak z tymi stopami ? Gdyby kurs waluty zależał od stóp to Białoruś ze swoją stopą 50% byłaby w czołówce. Kangur zależny jest od surowców miedź, złoto, pszenica. Zobaczymy pod koniec tygodnia jak będzie, ale takie demonizowanie stóp to mocna przesada. Miesiąc temu obniżyli i od tamtej decyzji jesteśmy prawie 200 pipsów wyżej.