Wykanczanie drobnych - nic wiecej. Nie zdziwie sie jak jutro ta swieca bedzie zielona na D1dobryfxplayer pisze:pl-samurai pisze:-1,43% na EUR/USD - i ja sie pytam jaki jest tego powod
bodajze jakis Bullard (chyba czlonek Fedu o ile sie nei myle) powiedzial kilka slow na temat dolara ze im nie przeszkadza jego sila. tak w skrocie. na dobitke byly pozniej dobre dane USA a dalej to juz spekula nakrecila rynek, grubasy, goldmany, krawaty jak kto woli...
DayTrading: Czwartek 26.02.2015
- pl-samurai
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 26.02.2015
dobryfxplayer pisze:pl-samurai pisze:-1,43% na EUR/USD - i ja sie pytam jaki jest tego powod
bodajze jakis Bullard (chyba czlonek Fedu o ile sie nei myle) powiedzial kilka slow na temat dolara ze im nie przeszkadza jego sila. tak w skrocie. na dobitke byly pozniej dobre dane USA a dalej to juz spekula nakrecila rynek, grubasy, goldmany, krawaty jak kto woli...
Jakie krawaty ... to szelki były

to co tu wypisuję, to TYLKO moje prywatne wróżby i pierdoły - raczej bez pokrycia i sensu. Nie biorę za nie ŻADNEJ odpowiedzialności. 

edek idealnie od weekly S2 

- atlanticos
- Maniak
czysta technika... reszta to tylko pretekstpl-samurai pisze:-1,43% na EUR/USD - i ja sie pytam jaki jest tego powod
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
ten bodajże Bullard to James Bullard i jest szefem FED w St. Louis nie jest to wielka szycha, ale znany jest z tego, że may delikatnie mówiąc długi jęzordobryfxplayer pisze:pl-samurai pisze:-1,43% na EUR/USD - i ja sie pytam jaki jest tego powod

Ostatnio zmieniony 26 lut 2015, 16:51 przez MR. D, łącznie zmieniany 1 raz.
MR. D pisze:Atlanticos, Nowy jakieś typy na CAD mi wychodzi, że jak przebiją 1,25 to do 1,26 mogą dojechać... myślenie życzeniowe ???
konec zabawy na a chwile doszl id o50 fibo i odpoczynek
- dobryfxplayer
- Maniak
MR. D pisze:ten bodajże Bullard to James Bullard i jest szefem FED w St. Louis nie jest to wielka szycha, ale znany jest z tego, że may delikatnie mówiąc długi jęzordobryfxplayer pisze:pl-samurai pisze:-1,43% na EUR/USD - i ja sie pytam jaki jest tego powod
bodajze jakis Bullard (chyba czlonek Fedu o ile sie nei myle) powiedzial kilka slow na temat dolara ze im nie przeszkadza jego sila. tak w skrocie. na dobitke byly pozniej dobre dane USA a dalej to juz spekula nakrecila rynek, grubasy, goldmany, krawaty jak kto woli...![]()
i jego wypowiedzi są mega dobrym wskaźnikiem.... a jego wypowiedź była MEGA jastrzębia...
od dzisiaj jest on moim faworytem/gwiazda

"Buy right, sit tight." - J. Livermore

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- dobryfxplayer
- Maniak
hahah wszyscy cisna bez znaczacych korekt poki jeszcze londyn i usa sa razem!
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Nie wszyscy! Ja polozylem 200 zloty na stol w strone UP na edku.dobryfxplayer pisze:hahah wszyscy cisna bez znaczacych korekt poki jeszcze londyn i usa sa razem!
Zobaczycie jak zatrzaśnie rynkiem zaraz