DayTrading: Czwartek 26.02.2015
Re: DayTrading: Czwartek 26.02.2015
Czyżby na PLN ktoś bronił 3,70? - Już powinno dawno paść.
Żabciu sprecyzuj piątkowe DOŻYNKI - kontynuacja akcji z czwartku - czy odwrotnie.
Żabciu sprecyzuj piątkowe DOŻYNKI - kontynuacja akcji z czwartku - czy odwrotnie.
podejrzane te spadki jak jasny gwint zakladam sie ze edka wywyali w gore i dzis na koncu dnia i jutro zobaczymy rajd swietego mikolaja a jak jednak zwali sie ponizej ostatnich dolkow ide na urlop uczyc sie podstaw forexa heheatlanticos pisze:tego ruchu spodziewalem sie wczoraj na Marianie ale co sie odlecze... calosci nie wzialem niestety ale i tak zadowolony...
i tak jak sie spodziewalem od razu po wybiciu wsparcia ktore trzymalo 3 czy 4 tygodnie pojawila sie grupa usredniaczy (straty) i fakirow (lapaczy nozy) zaklinajacych wykres... dla przypomnienia tydzien temu wyszlismy z flagi i wszystko co bylo potem to korekta, zeby schlodzic wskazniki i nalapac planktonu coby miec czym karmic ryby jak zglodnieja... a dzis rybki maja wyzerke.... aha - jakby ktos zapomnial to po takich ruchach w czwartki czesto w piatek sa dozynki... opor mamy obecnie pieknie wyznaczony przez ostatnie dolki i jesli na edku sie troche zlituja to podejda do jutra wyzej zeby dac dobrac S... ale pewnie nie mam racji i zobaczymy za godzine 1.15):)

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
MR. D pisze:Bravo Atlanticos za konsekwencje w temacie edka zwłaszcza po wczorajszym falstarcie
Bravo Nowy za wykres odnośnie kabla
mogę Wam tylko pozazdrościć dzisiejszych wyników bo u mnie dzisiaj tylko +5% na tym nieszczęsnym CAD
Gratulacje
jeszcze SP500 jedziemy

Dołączam się, bo nie do końca zrozumiałem co masz na myślimalse pisze:Czyżby na PLN ktoś bronił 3,70? - Już powinno dawno paść.
- pl-samurai
- Pasjonat
Na Edku spadki jak z kosmosu
- atlanticos
- Maniak
nie ma czego gratulowac... mam nadzieje ze komus sie przydaloMR. D pisze:Bravo Atlanticos za konsekwencje w temacie edka zwłaszcza po wczorajszym falstarcie
Bravo Nowy za wykres odnośnie kabla
mogę Wam tylko pozazdrościć dzisiejszych wyników bo u mnie dzisiaj tylko +5% na tym nieszczęsnym CAD
Gratulacje

wczorajsze przemowienie Mariana bylo tak zaskakujace dla rynku ze wrecz zamrozilo wykresy... Grube ryby musialy ochlonac po tym szoku chyba

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- dobryfxplayer
- Maniak
jestem ogromnie ciekawe ujka. czy dzisiaj w nocy poleci jeszcze dalej w kosmos po danych z japonii.
atlanticos masz jakies zdanie na ten temat?
atlanticos masz jakies zdanie na ten temat?
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Nowy - czy przy dzisiejszej akcji na DAX nadal uważasz że czapowanie prz 11300 - czy przenieść się wyżej?
Edit:
Ewentualny powrót DAX gdzie zastopowany?
Edit:
Ewentualny powrót DAX gdzie zastopowany?
Ostatnio zmieniony 26 lut 2015, 16:03 przez malse, łącznie zmieniany 1 raz.
- dobryfxplayer
- Maniak
DavidFx pisze:podejrzane te spadki jak jasny gwint zakladam sie ze edka wywyali w gore i dzis na koncu dnia i jutro zobaczymy rajd swietego mikolaja a jak jednak zwali sie ponizej ostatnich dolkow ide na urlop uczyc sie podstaw forexa heheatlanticos pisze:tego ruchu spodziewalem sie wczoraj na Marianie ale co sie odlecze... calosci nie wzialem niestety ale i tak zadowolony...
i tak jak sie spodziewalem od razu po wybiciu wsparcia ktore trzymalo 3 czy 4 tygodnie pojawila sie grupa usredniaczy (straty) i fakirow (lapaczy nozy) zaklinajacych wykres... dla przypomnienia tydzien temu wyszlismy z flagi i wszystko co bylo potem to korekta, zeby schlodzic wskazniki i nalapac planktonu coby miec czym karmic ryby jak zglodnieja... a dzis rybki maja wyzerke.... aha - jakby ktos zapomnial to po takich ruchach w czwartki czesto w piatek sa dozynki... opor mamy obecnie pieknie wyznaczony przez ostatnie dolki i jesli na edku sie troche zlituja to podejda do jutra wyzej zeby dac dobrac S... ale pewnie nie mam racji i zobaczymy za godzine 1.15):)
czy ty uwazasz ze edek przebije ten podwojny szczyt? na 1.15 poleci?
dzisiaj straciles sporo kasy. i robisz teraz wishing...
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Zajrzalem i co ja pacze 
Edek robi drugi knot na monthly....

Edek robi drugi knot na monthly....

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami