to brzmi jak żart, ale wygląda na drugą fazę....dobryfxplayer pisze:hola. a co jesli odek uklepuje teraz baze pod dalsze spadki???? lol
-- Dodano: 26 lut 2015, 15:30 --
ale moze cie przekrecic...oiro pisze:a ja traz powtórze ... w krótkim czasie 1.1450....dziś stawiam że to już dołek....idealne miejsce na L:D
DayTrading: Czwartek 26.02.2015
Re: DayTrading: Czwartek 26.02.2015
-
- Stały bywalec
i dobrze niech leciMR. D pisze:kabel się dzisiaj zatrzyma bo już coraz mniejszy mam zoom na ekranie żeby to pomieścić...

dobryfxplayer pisze:hola. a co jesli odek uklepuje teraz baze pod dalsze spadki???? lol
ale moze cie przekrecic...oiro pisze:a ja traz powtórze ... w krótkim czasie 1.1450....dziś stawiam że to już dołek....idealne miejsce na L:D
życie się składa z ryzyka:P
na kabalosie teraz idealne miejsce na elke 
stalem sie dzis bykiem mimo ze widze co innego

stalem sie dzis bykiem mimo ze widze co innego

Ostatnio zmieniony 26 lut 2015, 15:37 przez DavidFx, łącznie zmieniany 1 raz.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
- dobryfxplayer
- Maniak
oiro pisze:dobryfxplayer pisze:hola. a co jesli odek uklepuje teraz baze pod dalsze spadki???? lol
życie się składa z ryzyka:P
na foreksie chodzi aby je ograniczac, a nie isc na zywiol...
-- Dodano: 26 lut 2015, 15:38 --
edek. druga faza spadkow oficjalnie rozpoczeta.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
DAx juz blisk o gornej bandy 

zgadza się tylko ryzyko musi być wprost proporcjonalne do
-wielkości kapitału (przetrzymanie dołków)/ wielkości pozycji
-prawdopodbieństwa (tu każdy sam ustala )
ja w swoim przypadku uważam te decyzje za rozważne - nie zarobie milionów ale nie ryzykuję całym depo
-wielkości kapitału (przetrzymanie dołków)/ wielkości pozycji
-prawdopodbieństwa (tu każdy sam ustala )
ja w swoim przypadku uważam te decyzje za rozważne - nie zarobie milionów ale nie ryzykuję całym depo
techniczne edek wygląda źle,
choć spadki idą na bardzo małym wolumenie,
co wygląda podejrzanie,
tak mi się atalnticosa scenariusz z h4 przypomina
choć spadki idą na bardzo małym wolumenie,
co wygląda podejrzanie,
tak mi się atalnticosa scenariusz z h4 przypomina

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
- atlanticos
- Maniak
tego ruchu spodziewalem sie wczoraj na Marianie ale co sie odlecze... calosci nie wzialem niestety ale i tak zadowolony...
i tak jak sie spodziewalem od razu po wybiciu wsparcia ktore trzymalo 3 czy 4 tygodnie pojawila sie grupa usredniaczy (straty) i fakirow (lapaczy nozy) zaklinajacych wykres... dla przypomnienia tydzien temu wyszlismy z flagi i wszystko co bylo potem to korekta, zeby schlodzic wskazniki i nalapac planktonu coby miec czym karmic ryby jak zglodnieja... a dzis rybki maja wyzerke.... aha - jakby ktos zapomnial to po takich ruchach w czwartki czesto w piatek sa dozynki... opor mamy obecnie pieknie wyznaczony przez ostatnie dolki i jesli na edku sie troche zlituja to podejda do jutra wyzej zeby dac dobrac S... ale pewnie nie mam racji i zobaczymy za godzine 1.15
):)
i tak jak sie spodziewalem od razu po wybiciu wsparcia ktore trzymalo 3 czy 4 tygodnie pojawila sie grupa usredniaczy (straty) i fakirow (lapaczy nozy) zaklinajacych wykres... dla przypomnienia tydzien temu wyszlismy z flagi i wszystko co bylo potem to korekta, zeby schlodzic wskazniki i nalapac planktonu coby miec czym karmic ryby jak zglodnieja... a dzis rybki maja wyzerke.... aha - jakby ktos zapomnial to po takich ruchach w czwartki czesto w piatek sa dozynki... opor mamy obecnie pieknie wyznaczony przez ostatnie dolki i jesli na edku sie troche zlituja to podejda do jutra wyzej zeby dac dobrac S... ale pewnie nie mam racji i zobaczymy za godzine 1.15

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Bravo Atlanticos za konsekwencje w temacie edka zwłaszcza po wczorajszym falstarcie
Bravo Nowy za wykres odnośnie kabla
mogę Wam tylko pozazdrościć dzisiejszych wyników bo u mnie dzisiaj tylko +5% na tym nieszczęsnym CAD
Gratulacje
Bravo Nowy za wykres odnośnie kabla
mogę Wam tylko pozazdrościć dzisiejszych wyników bo u mnie dzisiaj tylko +5% na tym nieszczęsnym CAD
Gratulacje