Nie istnieje gorszy broker niz xtb i to kazdy o tym juz wie, znikajace pozycje z historii-oczywiscie zyskowne, nocne swieczki na 50 pips tylko u nich, zeby wywalic SL i tak mozna pisac, a 6 cyfr to oni sami dawno nie widzieli.melpomena pisze:Po drugim trajdzie w XM dostałam analogicznego w treści emaila, co koleżanka ze strony internetowej. U mnie na szczęście cofnęli tylko bonusy (kij im w oko, i tak nie korzystałam), ale wystraszyłam się problemów z wypłatą i uciekłam z XM. W xtb 6 cyfrowy przelew szedł 1 dzień roboczy. Pod tym względem nie znam lepszego brokera (co nie znaczy, że nie istniejehighend pisze:nie - inny powód. Panie nie pisały w temacie brokerów NIC, więc napisałem "Panowie". Proste).
DayTrading: Środa 25.02.2015
Re: DayTrading: Środa 25.02.2015
no ale wypłaciłaś swoją kasę + zysk tak?melpomena pisze:Nie zarabiałam na hedgowaniu pozycji, a w XM miałam tylko 1 rachunek.atlanticos pisze:moglo chodzic o przepompowanie bonusu za pomoca dwoch kont...
czy tylko oddali kasę co wpłaciłaś?
kurde znowu się robi off topic
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Wypłaciłam wszystko, tzn. kapitał+zysk.highend pisze:no ale wypłaciłaś swoją kasę + zysk tak?
czy tylko oddali kasę co wpłaciłaś?
A odnośnie xtb-wydaje mi się, że jednak trochę klientów premium (min. depo 100.000 zł) mają.
-
grubaspekula
- Gaduła

Nowy123 pisze:CAD jutr dane wazne moga byc znow u slabsze
i na kablu
Do tego Kanadyjczycy twierdzą, że do lata nie będzie żadnych ruchów na ich stopach procentowych.
- dobryfxplayer
- Maniak

skad masz to info?grubaspekula pisze:Nowy123 pisze:CAD jutr dane wazne moga byc znow u slabsze
i na kablu
Do tego Kanadyjczycy twierdzą, że do lata nie będzie żadnych ruchów na ich stopach procentowych.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
widze edek robi sie nerwowy... chyba pora wyjsc na papierosa i nie kopac sie z koniem 
to już od 10 dni indeksy chodzą tak samo, trochę zjadą, a potem w górę. Ciekawę czy dziś powtórka ??? 
-
grubaspekula
- Gaduła

fiskusz pisze:Nie istnieje gorszy broker niz xtb i to kazdy o tym juz wie, znikajace pozycje z historii-oczywiscie zyskowne, nocne swieczki na 50 pips tylko u nich, zeby wywalic SL i tak mozna pisac, a 6 cyfr to oni sami dawno nie widzieli.melpomena pisze:Po drugim trajdzie w XM dostałam analogicznego w treści emaila, co koleżanka ze strony internetowej. U mnie na szczęście cofnęli tylko bonusy (kij im w oko, i tak nie korzystałam), ale wystraszyłam się problemów z wypłatą i uciekłam z XM. W xtb 6 cyfrowy przelew szedł 1 dzień roboczy. Pod tym względem nie znam lepszego brokera (co nie znaczy, że nie istniejehighend pisze:nie - inny powód. Panie nie pisały w temacie brokerów NIC, więc napisałem "Panowie". Proste).
Kiedyś byli tylko oni i długo długo nikt jeśli mowa o polskich brokerach. Teraz można wybierać. A klientów premium mają na pewno. Moja kobiet ma u nich rachunek.
- nowy joker
- Pasjonat

No i znowu to samo FTSE mi się zamknelo 850 funi wpadło . I teraz się zastanawiam czy juz zacząć otwierać odnowa S-ki czy poczekać.
o której ma być to wystąpienie ??? godzinę zmienili ?