DayTrading: Środa 25.02.2015
- pl-samurai
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 25.02.2015
Ja juz poza rynkiem - za duza ruletka na EUD/USD. Zamknieta L z zyskiem.
-
- Gaduła
pl-samurai pisze:Ja juz poza rynkiem - za duza ruletka na EUD/USD. Zamknieta L z zyskiem.
Brawo. To taka higiena w tradingu. Lepiej nie zarobić niż stracić. Ewidentnie większość czeka na Mariusza.

KANGARO 7938 50 bedze pod S
a na SP500 jeden dzienwolnego trzeba uwzglednc w czasowce wiec jutro bo umnie tego dnia nie ma na wykesie
a na SP500 jeden dzienwolnego trzeba uwzglednc w czasowce wiec jutro bo umnie tego dnia nie ma na wykesie
Ci co mają zarobić już mają tekst wystąpienia na biurkach. Czekają dostarczyciele kapitału 

CAD jutr dane wazne moga byc znow u slabsze
i na kablu
i na kablu
Po drugim trajdzie w XM dostałam analogicznego w treści emaila, co koleżanka ze strony internetowej. U mnie na szczęście cofnęli tylko bonusy (kij im w oko, i tak nie korzystałam), ale wystraszyłam się problemów z wypłatą i uciekłam z XM. W xtb 6 cyfrowy przelew szedł 1 dzień roboczy. Pod tym względem nie znam lepszego brokera (co nie znaczy, że nie istniejehighend pisze:nie - inny powód. Panie nie pisały w temacie brokerów NIC, więc napisałem "Panowie". Proste

nie straszmelpomena pisze:Po drugim trajdzie w XM dostałam analogicznego w treści emaila, co koleżanka ze strony internetowej. U mnie na szczęście cofnęli tylko bonusy (kij im w oko, i tak nie korzystałam), ale wystraszyłam się problemów z wypłatą i uciekłam z XM. W xtb 6 cyfrowy przelew szedł 1 dzień roboczy. Pod tym względem nie znam lepszego brokera (co nie znaczy, że nie istniejehighend pisze:nie - inny powód. Panie nie pisały w temacie brokerów NIC, więc napisałem "Panowie". Proste).

bonusy wiadomo, że nie są do wypłaty.
tam coś była afera, że ktoś miał dużo kont i chyba o to XM chodziło.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- pl-samurai
- Pasjonat
Mam konto w XM i nie ma zadnego problemu. Nikt mi nigdy nic nie cofal ani nie zabieral bonusow. Nie mam najmniejszych zastrzezen.
- atlanticos
- Maniak
moglo chodzic o przepompowanie bonusu za pomoca dwoch kont...highend pisze:
nie strasz
bonusy wiadomo, że nie są do wypłaty.
tam coś była afera, że ktoś miał dużo kont i chyba o to XM chodziło.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Nie zarabiałam na hedgowaniu pozycji, a w XM miałam tylko 1 rachunek.atlanticos pisze:moglo chodzic o przepompowanie bonusu za pomoca dwoch kont...