m5 prawde Wam powie

i jeszcze kiwosz gratis dla WAs

Zgadza się USDCAD do obserwacji.DavidFx pisze:caly czas jest sygnal ze short wiec tylko short kupowanie tutaj cada to strzal w kolano
m5 prawde Wam powie
i jeszcze kiwosz gratis dla WAs
DavidFx pisze:czy opor wytrzyma pod naporem kupujacym cada ciekawa rozgrywka warto obserwowac
czyki byki maja moc przelamac zasieki niedzwiedzi ?
juz niebawem sie dowiemy
widze ze zdajesz relacje bardzo "na zywo". moze z m1 takze????DavidFx pisze:aktualizacja sytuacji na froncie patrzcie jaki strzal dostaly byki po mordzie od niedzwiedzi
co na to byki obserwujmy wiec nadal
DavidFx pisze:ostatni bastion bykow czy sie podniosa po tym ciosie widac ze ledwo zyja tego sie nikt nie spodziewal
dramatyczna sytuacja
a jesli byki siedza cicho aby zaatakowac wszystkim czym maja niedzwiedzie ohoczo wchodza w okopy a tu niespodzianka grube dynamity ze zleceniami kupnaczas pokaze
-- Dodano: 25 lut 2015, 12:57 --
tak jak sie spodziewalem byki nie istnieja w tej rozgrywce Dziekuje widzom za obejrzenie mojej relacji na zywo
skad to wiesz?grubaspekula pisze:Widzę, że sporo osób zostaje z otwartymi pozycjami przed tak ważnymi wydarzeniami. Ja do 16-17.3 nic nie otwieram.
dobryfxplayer pisze:DavidFx pisze:ostatni bastion bykow czy sie podniosa po tym ciosie widac ze ledwo zyja tego sie nikt nie spodziewal
dramatyczna sytuacja
a jesli byki siedza cicho aby zaatakowac wszystkim czym maja niedzwiedzie ohoczo wchodza w okopy a tu niespodzianka grube dynamity ze zleceniami kupnaczas pokaze
-- Dodano: 25 lut 2015, 12:57 --
tak jak sie spodziewalem byki nie istnieja w tej rozgrywce Dziekuje widzom za obejrzenie mojej relacji na zywo