laski rodza i wychowuja dzieci i nie maja czasu sleczec nad swiecami ze swieca w reku heheMarcin30 pisze:Panie już znikły całkowicie z forumhighend pisze:Panowie - dział "Brokerzy Forex" na forum, zaśmiecacie tutaj.
DayTrading: Środa 25.02.2015
Re: DayTrading: Środa 25.02.2015
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
bo inwestowały we frankaMarcin30 pisze:Panie już znikły całkowicie z forumhighend pisze:Panowie - dział "Brokerzy Forex" na forum, zaśmiecacie tutaj.
Marcin30 pisze:Panie już znikły całkowicie z forumhighend pisze:Panowie - dział "Brokerzy Forex" na forum, zaśmiecacie tutaj.
Całkowicie nie ;-)
Z braku czasu głównie czytam raz za czas.
- kk.dreamer
- Pasjonat

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Zaskoczył mnie ten goldzik, wywaliło mi SL. Odpuszczę sobie go na dzień dwa, zobaczę co świece pokażą. myslałem ze zejdzie znacznie niżej. Highend czyżby to był twój wzrost już ;>?
Póki co gram na konsoli na kablu
Póki co gram na konsoli na kablu
bo zapomnalem wstawicdragon79 pisze:Często wrzucasz wykres ale nie do tego o czym piszesz. Teraz piszesz o edwardzie a wykres gbpusdNowy123 pisze:na Edku prosta gra wspracie oporek oporek wspracie i boczniak zbieranie pipsa
http://www.forexfactory.com/attachment. ... 1424859176
ale tak miedzy bogiem a prawda ne ma co tu wstawiac
na kabla mam jeszcze jedna opcje dla spóźnialskich
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- dobryfxplayer
- Maniak

byl taki na usd/cad na SDavidFx pisze:macie na teraz jakis fajny sygnal na wejscie obojetnie na czym aby byl pewniak?
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
dobryfxplayer pisze:byl taki na usd/cad na SDavidFx pisze:macie na teraz jakis fajny sygnal na wejscie obojetnie na czym aby byl pewniak?
cadzik leci sobie w dol wiec trzeba pakowac shorty
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
teraz shorty hmm
-- Dodano: śr 25-02-2015, 13:13 --
http://comparic.pl/ruszaja-zapisy-na-na ... legnetami/
ktos tu idzie na to ??? tak z ciekwosci pytam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wyprzedany od m5 do h4, i jeszcze mocne wsparcia przed nami, myślę, że czas "S" chwilowo wstrzymanyDavidFx pisze:dobryfxplayer pisze:byl taki na usd/cad na SDavidFx pisze:macie na teraz jakis fajny sygnal na wejscie obojetnie na czym aby byl pewniak?
cadzik leci sobie w dol wiec trzeba pakowac shorty