alior to brok ecn tu mowa jest o brokach mm u ktorego jak zarobisz to ich strata a to ich zawsze boli i wtedy wyskakuja z regulaminem jak krolik z kapelusza ze naruszyles 100000000 punkt naszej umowy itdMR. D pisze:Ja używam Aliora poprawiło się ostatnio z logowaniem bo rok temu to były problemy. Minusem jest to, że wyłączają platformy z byle powodu no i słaba komunikacja tak jak podczas Świąt w jakich godzinach nie pracują. Najbardziej irytujące jest to, że w niedziele bardzo często dostęp do podstawowych par jest dopiero po 23:30 i nie sposób skorzystać jeśli jakaś fajna luka w weekend powstaje. MEGA plusem jest to, że to jest rachunek maklerski do którego jest dostęp w każdym momencie jak do normalnego rachunku bankowego. Wypłacałem pięciocyfrowe bez żadnego problemu.Kusus pisze:Sad, media, internet i kazdy jest szybciutko udupiony... Nawet jak juz kasy nie odzyskasz to bez problemu mozesz broka rozwalic i czesc odzyskac sadownie jako odszkodowanie.DavidFx pisze:aby byly problemy musisz najpierw zarabiac widocznie 1 dolar zyskow nie robia problemow w xm oraz kazdym innym mm ale zrob 50 000 dolarow to zapomnisz o kasie
Ja mam konto w AM i wyplaty zawsze sa nastepnego dnia. Chociaz nigdy nie wyplacalem sumy 5 cyfrowej....
DayTrading: Środa 25.02.2015
Re: DayTrading: Środa 25.02.2015
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
- dobryfxplayer
- Maniak
atlanticos pisze:grubo pojechali....a tlumaczenie z ich strony to jakas paranoja...
nie wiem czemu, ale mialem takie dziwne przeczucie ze niedlugo wyjdzie jakas gruba sprawa z tym brokerem. wszedzie widac jego reklamy.... i oczywiscie MM. moze to taki amber gold foreksowy

"Buy right, sit tight." - J. Livermore
a jak się skończyły losy frankowiczów w Bossie?
Wyzerowali debety?
Wyzerowali debety?
Panowie - dział "Brokerzy Forex" na forum, zaśmiecacie tutaj.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
wiecie co szkoda naszego czasu nad pisaniem o brokach zycie plynie czas ucieka lepiej zajac sie hodowla malzy niz uzeraniem sie z rynkiem a potem z brokiem a na koncu uzeranie sie highendem na tym forum hehe 
no dobra zartowalem

no dobra zartowalem

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
No tak inaczej podchodzimy do kryterium czasu. To co teraz widzimy na świeczce miesięcznej indeksu dolara jest w zasadzie niezauważalne. Miałem na myśli bardziej zauważalny ruch, ale nie gwałtowny tylko takie spokojne zmniejszanie pozycji na przestrzeni następnych 8-10 tygodni.atlanticos pisze:nikt Cie nie bedzie linczowal..ale jakbys nie zauwazyl to wlasnie w takiej korekcie jestesmy od kilku tygodniMR. D pisze:Powiem coś za co pewnie Atlanticos i Kusus mnie zlinczują, ale jeśli dzisiaj nie będzie nic przełomowego w wypowiedziach Yellen i Mario to zamykam wszystkie shorty bo wejdziemy w średnioterminową korektę na dolarze.![]()

na Edku prosta gra wspracie oporek oporek wspracie i boczniak zbieranie pipsa 
http://www.forexfactory.com/attachment. ... 1424859176

macie na teraz jakis fajny sygnal na wejscie obojetnie na czym aby byl pewniak? 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Panie już znikły całkowicie z forumhighend pisze:Panowie - dział "Brokerzy Forex" na forum, zaśmiecacie tutaj.

Często wrzucasz wykres ale nie do tego o czym piszesz. Teraz piszesz o edwardzie a wykres gbpusdNowy123 pisze:na Edku prosta gra wspracie oporek oporek wspracie i boczniak zbieranie pipsa