Osuwa się cały czas a w Brazylii powódz zamiast suszy , jest ciekawiehighend pisze:rzeczywiśćierexex pisze: Pisałem rano o pszenicy - jest 501 i to powinno dać 20-30 usd w gorę choć trzeba się liczyć że mogą podwójny dołek ( 492 ) zrobić . Ja na otwarciu usa biorę pierwszą pozycje , do południa marazm więc lepiej poczekaćumknęło mi zdanie o pszenicy.
a kawa myślisz 145....
ech byki mają ciężko
DayTrading: Środa 25.02.2015
Re: DayTrading: Środa 25.02.2015
w koncu wysrzal zroblna 1 1380 na edku;)
kablu 15500 lecz na kablu eszcze troche do gorne bandy 15550 okolic
kablu 15500 lecz na kablu eszcze troche do gorne bandy 15550 okolic
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
nie wiem co mam CI odpowiedziec...sam czesto korzystam z poziomow fibo, ale odpowiedz sobie czy przy depo rzedu 50-100 tys czy wiecej odwazylbys sie pod to zagrac... sam pokazujesz na wykresie czasem odbicie od 1.618, czasem od 2.618, a czasem od 4.23 fibo... fibo to nie jest narzedzie do gry...moze byc dodatkiem ktore wzmacnia konfluencje kilku innych czynnikow... ale to moje zdanie i jesli masz inne i uwazasz ze trzepiesz na tym bezpiecznie kokosy to tylko pogratulowachighend pisze: a czy udało mi się pokazać na przykładzie kangura i fibo rosnącego fakt dokąd urośniemy (F161), zanim tam dotarliśmy?
czy po prostu uznasz, że to był "FUKS"
![]()
w tym moim wyznaczaniu pomagam sobie ustawić TP - w tym przypadku na F161 było ustawione, cena tam zareagowała i zawróciła na dół - na korektę wzrostu jak mniemam.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Powinenes pisac scenariusze do SF. Takie "Bliskie spotkanie 3 stopnia" przy twoich projekcjach to jak pojscie do sklepu po fajki....highend pisze:Mam podobną wizję, aczkolwiek tym razem nie z fiboatlanticos pisze: edek h4 - tu sie nic od poczatku tygodnia nie zmienilo, dziś liczymy na Mariana Klamczucha ze znowu nawinie makaron na uszy i polecimy w otchlań tak jak pokazuje to wykres
https://www.tradingview.com/x/MsHA9y6R/a z głowy
dwa knoty na miesięcznym na 1.11 i już
![]()
a czy udało mi się pokazać na przykładzie kangura i fibo rosnącego fakt dokąd urośniemy (F161), zanim tam dotarliśmy?
czy po prostu uznasz, że to był "FUKS"
![]()
w tym moim wyznaczaniu pomagam sobie ustawić TP - w tym przypadku na F161 było ustawione, cena tam zareagowała i zawróciła na dół - na korektę wzrostu jak mniemam.
Gold weekly - czy możliwy jest taki kanał wzrostowy (linie przerywane).
zakładając, że mamy odbicie i gold zacznie rosnąć (na fali osłabienia USD na przykład czy spadku na indeksach o ile nadejdą).
fibo też tam jest - szczyt ostatni to było F161 (czemu mnie to nie dziwi?
)
a odbicie aktualne jest od F61 - widać
zakładając, że mamy odbicie i gold zacznie rosnąć (na fali osłabienia USD na przykład czy spadku na indeksach o ile nadejdą).
fibo też tam jest - szczyt ostatni to było F161 (czemu mnie to nie dziwi?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- atlanticos
- Maniak
piszesz do mnie czy do "fibo-mastera"? bo nie wiem czy Cie juz bic czy sie usmiechnacKusus pisze:
Powinenes pisac scenariusze do SF. Takie "Bliskie spotkanie 3 stopnia" przy twoich projekcjach to jak pojscie do sklepu po fajki....

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Bo te kolejne poziomy fibo zazębiają się.atlanticos pisze: nie wiem co mam CI odpowiedziec...sam czesto korzystam z poziomow fibo, ale odpowiedz sobie czy przy depo rzedu 50-100 tys czy wiecej odwazylbys sie pod to zagrac... sam pokazujesz na wykresie czasem odbicie od 1.618, czasem od 2.618, a czasem od 4.23 fibo... fibo to nie jest narzedzie do gry...moze byc dodatkiem ktore wzmacnia konfluencje kilku innych czynnikow... ale to moje zdanie i jesli masz inne i uwazasz ze trzepiesz na tym bezpiecznie kokosy to tylko pogratulowac
na przykład fibo 423 (zasięg) wyznaczone od pierwszej fali pokryje się z fibo 161 zabranym od większego ruchu. Ot
zasada właśnie fraktali

nie wiem czy to dobre narzędzie do gry. Każdy szuka swojej drogi i tyle.
Cenię Twoje analizy - są jasne klarowne i czytelne. Oczywiście nie zawsze się sprawdzają, ale to przecież zupełnie normalne jest

-- Dodano: 25 lut 2015, 09:42 --
atlanticos pisze:piszesz do mnie czy do "fibo-mastera"? bo nie wiem czy Cie juz bic czy sie usmiechnacKusus pisze:
Powinenes pisac scenariusze do SF. Takie "Bliskie spotkanie 3 stopnia" przy twoich projekcjach to jak pojscie do sklepu po fajki....![]()
pewnie do mnie pisał.
Ja go zlewam. Ta butność Kususa i jego naśmiewanie się z innych, a jednocześnie pisanie o sobie "co to ja nie jestem".... nieee - sorry, niech sobie pisze

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Gaduła
highend pisze:Gold weekly - czy możliwy jest taki kanał wzrostowy (linie przerywane).
fibo też tam jest - szczyt ostatni to było F161 (czemu mnie to nie dziwi?)
Na goldzie ładnie wygląda ten kanał, ale chyba za wcześnie prognozować, czy tak na prawdę się rozwinie. Może skończyć się trendem bocznym.

Oczywiscie do fibo-mastera. Pogromcy fal elliotowskich o zasiegach pi do pierdyliardowej potegi na tf'ach godzinowych....atlanticos pisze:piszesz do mnie czy do "fibo-mastera"? bo nie wiem czy Cie juz bic czy sie usmiechnacKusus pisze:
Powinenes pisac scenariusze do SF. Takie "Bliskie spotkanie 3 stopnia" przy twoich projekcjach to jak pojscie do sklepu po fajki....![]()
Ładny motyl spadkowy się wyrysował na H4, więc może coś z tego być, tylko kiedy?nowy joker pisze:Ja od wczoraj siedzę z S na FTSE jeszcze nie wycielo wiec może da dziś coś zarobić