Może przełozą konferencje na 23:Ppanzupa pisze:Właśnie szedłem kolo budynku w Brukseli gdzie są negocjacje w sprawie Grecji. Były tam wozy transmisyjne tv. Zakladam ze negocjacje nadal trwają
DayTrading: Piątek 20.02.2015
Re: DayTrading: Piątek 20.02.2015
Budyn pisze:powiem tyle: ideksy, nieżle nas w chu... zrobili
a czemu to nie dlugo znowu zjazdzik
na DAx takie cos wyszlo
-- Dodano: pt 20-02-2015, 21:40 --
Ed Conway @EdConwaySky 4 min.4 minuty temuoiro pisze:Może przełozą konferencje na 23:Ppanzupa pisze:Właśnie szedłem kolo budynku w Brukseli gdzie są negocjacje w sprawie Grecji. Były tam wozy transmisyjne tv. Zakladam ze negocjacje nadal trwają
#Eurogroup meeting is over
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
BREAKING: European official says deal reached between Greece and eurozone creditors // EURUSD back above 1.1400 on this ^MW
Korekta na indeksach będzie jak się skończy temat isis i Ukrainy.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Rynek nie zareagował na oficjalne informacje. Dziwne
Greece folds but only gets two thirds of the 6 month bailout extension it asked for
Bo sam fakt porozumienia przywrócił nas w okolice 1.14. Teraz trzeba czegoś więcej, by rynek dostał impuls, np. Grecja zobowiązuje się wprowadzić niewolniczą pracę, podwyższyć VAT do 50% - cokolwiek, co spowoduje, że euro stanie się cenniejsze. Póki co wiemy, że oddaliliśmy śmierdzielka o 4 miesiące, a lista reform będzie opublikowana w poniedziałek (zapewne Grecja ugrała coś i lista ta będzie węższa niż pierwotna). Dlaczego zatem euro miałoby się wzmacniać lub osłabiać?panzupa pisze:Rynek nie zareagował na oficjalne informacje. Dziwne
-- Dodano: 20 lut 2015, 21:06 --
W poniedziałek lista reform, które Grecy będą musieli nadal przeprowadzić. Grecy sami tą listę skomponują. Bruksela to oceni do końca kwietnia.
Read more: http://xpuls.pl/start-konferencji/#ixzz3SJl0I8Aa

Czyli reformy będą polegać na skróceniu czasu pracy i dalszym rozdawnictwie.
-- Dodano: 20 lut 2015, 21:07 --
Kocham ten kraj, ale nie tych ludzi.
Grecja juz ograna jest teraz nowy temat trzeba: )
to zaczyna być wkur***ce niczego tak na prawdę nie rozwiązali na wykresie... dalej będzie konsola.....
Miałem nadzieje, że to będzie dobry powód do korekty, bo ta by na edziu się przydała....
Miałem nadzieje, że to będzie dobry powód do korekty, bo ta by na edziu się przydała....