DayTrading: Piątek 20.02.2015
Re: DayTrading: Piątek 20.02.2015
ustawilem longa na 1.1275 ze stopem na 1.1258
edek wygląda beznadziejnie, a i tak go widzę po 1.15 w poniedziałek 

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
ropa na be jest dobrze zobaczymy czy objecie na h4 bedzie na razie nie dokladam,.
ChfPln warto bylo L of f161 czyli 3.85
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Jedno jest pewne, jak by sie do wieczornych godzin nie dogadali, to nikt nie bedzie chciał zostac na weekend na longu , wiec brak dobrych info to niezła lawina w dół bedzie
zerohedge @zerohedge 11s12 seconds ago
Weekend time: EU OFFICIAL SAYS GREECE DEAL FRIDAY NIGHT LOOKING UNLIKEL
Weekend time: EU OFFICIAL SAYS GREECE DEAL FRIDAY NIGHT LOOKING UNLIKEL
nie wiem czy to zasługa f161 niepewność zawsze wzmacnia franka i jenahighend pisze:ChfPln warto bylo L of f161 czyli 3.85
Niekoniecznie, wydaje mi się ze w końcu się dogadają. Wszystko zależy od stylu gry i depo. Majac TP na L na 1.15 to czy zejdzie jeszcze trochę przez 2 dni czy od razu wzrośnie jest bez znaczenia. Ja w każdym razie nie myślę o zamykaniu L, jak nawet to ponizej 1.1 nie zejdzie:)ceofx pisze:Jedno jest pewne, jak by sie do wieczornych godzin nie dogadali, to nikt nie bedzie chciał zostac na weekend na longu , wiec brak dobrych info to niezła lawina w dół bedzie
- atlanticos
- Maniak
edek m15 trojkat i tasmy... patrzac na ten wykres i porownujac go z sytuacja z Grecja zaczynam sie zastanawiac czy rynek nie odbierze dogadania sie z Grecja jako slabosci UE i kolejnego zamiatania problemow zamiast je rozwiazywac...i czy przypadkiem reakcja nie bedzie odwrotna do spodziewanej
obecnie po dzisiejszym ruchu porannym o średnioterminowym L mozna myslec dopiero powyzej 1450... czyli 150 pipsow wyzej niz jestesmy, a do tego potrzeba naprawde silnego impulsu IMO...
https://www.tradingview.com/x/Y0Mhd1WK/
obecnie po dzisiejszym ruchu porannym o średnioterminowym L mozna myslec dopiero powyzej 1450... czyli 150 pipsow wyzej niz jestesmy, a do tego potrzeba naprawde silnego impulsu IMO...
https://www.tradingview.com/x/Y0Mhd1WK/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv