no wlasnie od wczoraj widze ze kazda zla wiadomosc odnosnie Grecji jest ignorowana przez rynek, a kazde za przeproszeniem pierdniecie w kierunku porozumienia powoduje euforie...
generalnie ciezko widze spadki Kabla dzis jesli sie uda z grecja dogadac.
DayTrading: Piątek 20.02.2015
Re: DayTrading: Piątek 20.02.2015
Angela Merkel says Greece's proposals can form the basis for an agreement. Follow it live http://www.telegraph.co.uk/finance/econ ... -live.html …
We have covered four fifths of the distance, they also need to cover one fifth" - unnamed Greek official
apparently it's a bank holiday in greece on monday.... Clean Monday, Public holiday
We have covered four fifths of the distance, they also need to cover one fifth" - unnamed Greek official
apparently it's a bank holiday in greece on monday.... Clean Monday, Public holiday
wylazłem z S z edka, nie wiadomo co się dalej wydarzy może minima, a może zaraz coś o grecji ogłoszą
To odrzucenie to nie tak "nie i kropka" tylko o jakieś tam zapisy chodziło... ogólnie wydźwięk był potem pozytywny jak dla mnie... Dogadają się pewnie.. co mają innego do roboty... Chyba, że specjalnie co by euro osłabić trochę to przeciągnąmalse pisze:Ponowię pytanie - czy wiecie o spotkaniu Grecji w sprawie pożyczki - czy tylko wiemy, że wczorajszą propozycję na 6 mc odrzucili Niemcy i kiedy dalsze rozmowy?
Czas im się kończy...

Fuli5 pisze:To odrzucenie to nie tak "nie i kropka" tylko o jakieś tam zapisy chodziło... ogólnie wydźwięk był potem pozytywny jak dla mnie... Dogadają się pewnie.. co mają innego do roboty... Chyba, że specjalnie co by euro osłabić trochę to przeciągnąmalse pisze:Ponowię pytanie - czy wiecie o spotkaniu Grecji w sprawie pożyczki - czy tylko wiemy, że wczorajszą propozycję na 6 mc odrzucili Niemcy i kiedy dalsze rozmowy?
Czas im się kończy...
Wydaje mi się, że info pójdzie w weekend - tak aby się obudzić w nowej rzeczywistości (na 1-2 dni) i lepiej na weekend nie zostawiać pozycji na parach z EURO.
Moje zdanie oczywiście.
Agencja Reutera poinformowała, iż Grecja i przedstawiciele strefy euro są bliscy dopięcia kompromisu w sprawie finansowania rządu w Atenach. Grecy mieli zgodzić się na pakiet reform finansowanych przez Europę.
zaczyna se znowu bujanie kto ma plepsz info kto plote lepsza pusci
i banksterskie media BLUMBER jak ne to REUTERS
i zabawa jest na wahaniach
zaczyna se znowu bujanie kto ma plepsz info kto plote lepsza pusci
i banksterskie media BLUMBER jak ne to REUTERS

Eurogrupa infomacje
Spotkanie rozpoczyna się o godz. 15.00, a o godz. 20.00 ma się pojawić komunikat.
Spotkanie rozpoczyna się o godz. 15.00, a o godz. 20.00 ma się pojawić komunikat.
Do znawców tematu:) - Jak się zapatrujecie na Ropę....

kabel tez na wapraciu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.