Pieniądze to nie wszystko...ale ciężko jest łatwo żyć ;)
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
Re: Pieniądze to nie wszystko...ale ciężko jest łatwo żyć ;)
no i wycięta na SL 

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
niemiaszek pisze:no i wycięta na SL
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
kolejna S na USDPLN, ale powinna być na wcześniejszej świeczce z otwarcia 
czym innym byłem zajęty i się nie dało w porę kliknąć
TP 3.6470 z delikatnym zapasem nad na D_S2
H1 zamknęła się pod D_S1 więc powinno być ok
brakuje zdecydowania na edku i wąsko chodzą, a mocno skorelowane są te dwa crosy

czym innym byłem zajęty i się nie dało w porę kliknąć

TP 3.6470 z delikatnym zapasem nad na D_S2
H1 zamknęła się pod D_S1 więc powinno być ok

brakuje zdecydowania na edku i wąsko chodzą, a mocno skorelowane są te dwa crosy
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
londek się zamyka o 17:30 i ostatni gasi światło, więc wszycho wisi... 
i na rozjechanym spredzie z 3 do 9 pipsów poszedł SL... dobrze, że to warunki rynkowe czyli jednym słowem "taka sytuacja, bo taki mamy klimat"

i na rozjechanym spredzie z 3 do 9 pipsów poszedł SL... dobrze, że to warunki rynkowe czyli jednym słowem "taka sytuacja, bo taki mamy klimat"

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
spread się rozjechał do 15 pipek, więc przed samym zamknięciem lub delikatnie po zamknięciu londka nie ma klikania na parach z PLN
nie zrobili kolejnego zamknięcia H1 pod kreską, więc pomimo układu na S, trzeba było w drugą stronę
co więcej to edkowi się ulało i ciągłe doniesienie w kwestii Grecji tylko zamieszanie robią... nie chcieli spadać to urośli
wystarczy tego dobrego na dzisiaj

nie zrobili kolejnego zamknięcia H1 pod kreską, więc pomimo układu na S, trzeba było w drugą stronę

co więcej to edkowi się ulało i ciągłe doniesienie w kwestii Grecji tylko zamieszanie robią... nie chcieli spadać to urośli

wystarczy tego dobrego na dzisiaj

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
wczorajsza L na koniec dnia 

dodaje na dziś bo widzę kolega nie wykupuje, choć obiecał.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
jak obiecał to tak zrobił, ale chyba nie zerkasz w DTKONON pisze:dodaje na dziś bo widzę kolega nie wykupuje, choć obiecał.

wszystko fajnie pięknie, gdybym miał więcej wolnego czasu to już by rewelka była

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p744394
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p744752
a no nie zerkam, szkoda czasu.
zwracam honor i powodzenia w systemie - choć za dużo czekani a za mało grania jak dla mnie o zarabianiu regularnym już nie wspomnę. w P.S. pisałem co grałem, jak ktoś szybki i aktywny przed zmazaniem widział. Jednak zwrócić należy uwagę na dość proste zasady gry i niejednokrotnie dobre poziomy, taka nauka nikomu nie zaszkodzi i nie pójdzie w las.
POWODZENIA BĘDĘ ZAGLĄDAŁ OD CZASU DO CZASU.
zwracam honor i powodzenia w systemie - choć za dużo czekani a za mało grania jak dla mnie o zarabianiu regularnym już nie wspomnę. w P.S. pisałem co grałem, jak ktoś szybki i aktywny przed zmazaniem widział. Jednak zwrócić należy uwagę na dość proste zasady gry i niejednokrotnie dobre poziomy, taka nauka nikomu nie zaszkodzi i nie pójdzie w las.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
wiele osób pisało do mnie na PW po wskazówki sysa od momentu jak zacząłem pisać o poziomach w DT, więc dlatego zdecydowałem się na jurnal, żeby z każdym z osobna nie prowadzić czasochłonnej konwersacji i udostępnić wszycho dla ogółuKONON pisze:a no nie zerkam, szkoda czasu.
zwracam honor i powodzenia w systemie - choć za dużo czekania za mało grania jak dla mnie o zarabianiu regularnym już nie wspomnę. w P.S. pisałem co grałem, jak ktoś szybki i aktywny przed zmazaniem widział. Jednak zwrócić należy uwagę na dość proste zasady gry i niejednokrotnie dobre poziomy, taka nauka nikomu nie zaszkodzi i nie pójdzie w las.

czekanie na zajęcie pozycji nie zawsze jest równoznaczne z tym, że sys nie generuje sygnałów

największym problemem jest brak czasu na siedzenie przed ekg non stop, bo rynek chodzi cały czas, a tym bardziej ilość par, które obserwuję są właśnie w tym celu, żeby wyłapywać jak najwięcej sygnałów

sorki, ale nie da się u mnie zgrać całości, żeby wszyscy byli zadowoleni(rodzina, klienci, nawi...), bo się nie rozdwoję i kilku srok za ogon się nie da, bo wtedy na jednym albo na drugim będzie skucha

priorytety mam i jurnal nim nie jest, bo to dodatek, urozmaicenie, chęć podzielenia się z innymi i pokazania, że można coś skubnąć na FX, ale zasady muszą być jasne i klarowne, teoria to jedno ale dopiero praktyka to podstawa...
miliony to nie są, ale na chleb z masłem powinno wystarczyć