DayTrading: Środa 18.02.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 19 lut 2015, 00:00

Wzrost
12
35%
Bez zmian
6
18%
Spadek
16
47%

Liczba głosów: 34

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 18.02.2015

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

dobryfxplayer pisze:kabelek ma problem z przejsciem ostatniego szczytu na h1-h4
daj im odpoczac ;)

cofka wskazana :) i realizacja zyskow przed danymi z USA

Awatar użytkownika
wrongWay
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: wrongWay »

Damfry pisze:
miler4403 pisze:
Zulume pisze:WIEM ŻE TO NIE MIEJSCE NA TAKIE PYTANIA!!! ALE :D
Słuchajcie od jakiegoś czasu udaje mi się robić średnio 3% kapitału dziennie, nie podwyższając lot'a każdego dnia, tylko co miesiąc daje nam to 60% miesięcznie, przecież to jest bajka żeby tak kapitał pomnażać.
Żaden z was nie powie ile na tym wyciąga, i wcale tego nie chce, chodzi mi tylko o procenty dzienne, miesięczne, no i najważniejsze wypłacalność, ja póki co od paru miesięcy nie wypłacam tej kasy, po prostu robię portfel.
Nie wydaje się to za piękne ? bo mi to śmierdzi, tylko nie wiem jeszcze co :D czy strach przed niewypłacaniem.
Tyle hejtów jest na FOREX, ze tyle osób przegrywa, to wykluczam bo pieniądze które w to włożyłem już mam wypłacone , wiec to z tym jest nie tak ? Jak to u was wygląda ? nie macie problemów z brokerem i wypłacaniem? w gruncie rzeczy praca marzeń by się wydawało, gdyby nie brak i tak kiepskiego ubezpieczenia zdrowotnego :D

Brak ubezpieczenia?? Niee. Urząd pracy za mnie płaci i nie muszę się wyrejestrować bo to nie jest stały dochód. Taka mała LUKA w prawie :wink:
Wiesz co.... za taką bezczelność powinieneś dać sam sobie po ryju... Jesli jesteś taką swinią by zarabiać pieniądze na forexie i drenować system, to niczym się nie różnisz od złodzieja, bo to przez takich skurCWANIAKÓW ciągle się podnosi podatki. Etatowcy muszą wyrobić na nierobów, a tu proszę niedość ze zarobiony to jeszcze taki cebulak...
Gdybyś miał honor, to byś nigdy się do tego nie przyznał. Wstyd wstyd jeszcze raz wstyd!!!
o toto do kamieniołomu z nim , krwiopijca i burżuj :d
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono

panzupa
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: panzupa »

TsunamiPL pisze:
Słuchajcie od jakiegoś czasu udaje mi się robić średnio 3% kapitału dziennie, nie podwyższając lot'a każdego dnia, tylko co miesiąc daje nam to 60% miesięcznie, przecież to jest bajka żeby tak kapitał pomnażać.
Żaden z was nie powie ile na tym wyciąga, i wcale tego nie chce, chodzi mi tylko o procenty dzienne, miesięczne, no i najważniejsze wypłacalność, ja póki co od paru miesięcy nie wypłacam tej kasy, po prostu robię portfel.
Nie wydaje się to za piękne ? bo mi to śmierdzi, tylko nie wiem jeszcze co :D czy strach przed niewypłacaniem.
Tyle hejtów jest na FOREX, ze tyle osób przegrywa, to wykluczam bo pieniądze które w to włożyłem już mam wypłacone , wiec to z tym jest nie tak ? Jak to u was wygląda ? nie macie problemów z brokerem i wypłacaniem? w gruncie rzeczy praca marzeń by się wydawało, gdyby nie brak i tak kiepskiego ubezpieczenia zdrowotnego :D
Spróbuj to samo kapitałem np 100 tyś zł.
Chodzi Ci o jakies technikalia (problemy z wyplaceniem kasy na przyklad) czy psychike tradera?

Awatar użytkownika
miler4403
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: miler4403 »

Koniec z tym kto kogo okrada.

Ponawiam mój wykres z nocy. Wszystko WG mnie idzie ponownie w dół.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 18 lut 2015, 11:41 przez miler4403, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepiej +10 niż -100

Zulume
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Zulume »

Fuli5
akurat bawię sie na XM, wiec myślę ze będzie ok, ale rozważałem przejście na Polskiego.

Damfry
nie denerwuj się, takich ludzi jest sporo, zwłaszcza w rządzie :D:D Polska to trudny kraj i trzeba sobie radzić, mam znajomych na studiach którym rodzice pokupowali Auta z Salonu, a dostają Socjala po 900zl ... gdzie sprawiedliwość?

Mpapież
Myślę ze rejestracja na tym forum to zly odnośnik, przynajmniej w moim przypadku nie jest startem z Forexem, Forum przeglądałem juz długo zanim założyłem konto. I tak macie racje mój kapitał jest mały ale na pewno nie jest to parę stówek. i właśnie chyba o to chodzi że nie mam ciśnienia na ta kasę, w danej chwili jest za darmo, wiec tak jakbym grał na Demo :D jakbym wpłacił kilkanaście tysi z własnej kieszeni to by pewnie emocje wzięły górę ^^ Myfx nie lubie, jestem typem człowieka który nie lubi jak patrzy mu sie na ręce, zwłaszcza w kraju Cebulaków i hejtów, bo każda krytyka by zniszczyła moja pewność siebie co by mogło prowadzić do strat ^^

Awatar użytkownika
melpomena
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: melpomena »

I jeszcze złoto H1 - flaga, prodolarowy ton minutes FED może dać impuls do przekroczenia 1205 w dół.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

GawronB pisze: Powiem tak wszystko pięknie ale .... % to nie wszystko. Bo inaczej podchodzisz do % z kwoty np.100 tyś a inaczej do 1 tyś.
Na własnym przykładzie powiem ci tak : jedno konto mam w XM z kwotą depo 3 tyś i na miesiąc robie z tego około 30- 40 % na plus
Drugie konto mam w Lmax z depo ponad 180 tyś i jak tam zrobie 3-4 % to jestem szczęśliwy wynika to z tego że w pierwszym przypadku psycha moja wogóle by nie ucierpiała jak bym popłyną na te 3 tyś , ale na drugim koncie jak bym stracił oj zabolało by.
Procent to procent. Z tego co piszesz, to wychodzi na to, że strach cię trzyma już trochę.
Nie bardzo rozumiem po co trzymasz u broka na koncie 180k zł, skoro nie wykorzystujesz tej kasy.

Mówisz że cie 3-4% satsfakcjnuje. To masz powiedzmy z 6 tyś zł.
To nie lepiej trzymać 50k i ewentualnie próbować robić 10% ?

Zulume
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Zulume »

Mpapiez pisze:
GawronB pisze: Powiem tak wszystko pięknie ale .... % to nie wszystko. Bo inaczej podchodzisz do % z kwoty np.100 tyś a inaczej do 1 tyś.
Na własnym przykładzie powiem ci tak : jedno konto mam w XM z kwotą depo 3 tyś i na miesiąc robie z tego około 30- 40 % na plus
Drugie konto mam w Lmax z depo ponad 180 tyś i jak tam zrobie 3-4 % to jestem szczęśliwy wynika to z tego że w pierwszym przypadku psycha moja wogóle by nie ucierpiała jak bym popłyną na te 3 tyś , ale na drugim koncie jak bym stracił oj zabolało by.
Procent to procent. Z tego co piszesz, to wychodzi na to, że strach cię trzyma już trochę.
Nie bardzo rozumiem po co trzymasz u broka na koncie 180k zł, skoro nie wykorzystujesz tej kasy.

Mówisz że cie 3-4% satsfakcjnuje. To masz powiedzmy z 6 tyś zł.
To nie lepiej trzymać 50k i ewentualnie próbować robić 10% ?
Dokładnie o to chodzi w dźwigni, i naczytałem się o niewypłacalności brokerów, a sądzić z zagranicznym nie miałbym zamiaru :D wiec chyba lepiej wypłacać Satysfakcjonujący zysk i trzymać w skarpecie :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Damfry
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damfry »

waller pisze:
miler4403 pisze:

Brak ubezpieczenia?? Niee. Urząd pracy za mnie płaci i nie muszę się wyrejestrować bo to nie jest stały dochód. Taka mała LUKA w prawie :wink:
Wiesz co.... za taką bezczelność powinieneś dać sam sobie po ryju... Jesli jesteś taką swinią by zarabiać pieniądze na forexie i drenować system, to niczym się nie różnisz od złodzieja, bo to przez takich skurCWANIAKÓW ciągle się podnosi podatki. Etatowcy muszą wyrobić na nierobów, a tu proszę niedość ze zarobiony to jeszcze taki cebulak...
Gdybyś miał honor, to byś nigdy się do tego nie przyznał. Wstyd wstyd jeszcze raz wstyd!!!
Co ja czytam :563: :563: :563:
Idź Pan lepiej strajkować, to więcej zdziałasz.
Państwo okrada człowieka na każdym kroku a Ty jeszcze każesz płacić za siedzenie w domu :569: Ogarnij się chłopie![/quote]

Zrozum geniuszu, że to przez cwaniaków i złodziei w tym kraju jest co raz gorzej. Rząd nie ma swojej kasy, ma naszą. Jeżeli cwaniaki od zawsze uciekają z płaceniem podatków to całe obciążenia idą na tych uczciwie pracujących i płacących... Przez co szary obywatel nie ma co do gara włożyć, a firmy padają jak muchy....
Ubezpieczony jest co miesiąc (nie on jeden), i co miesiąc wywala się ogromy kasy na takich własnie pracujących na lewo bezrobotnych.... Podczas gdy na prawdę potrzebujący nie dostaną żadnej pomocy, bo kasa świeci pustkami.
Bo ZUS musi utrzymać darmozjadów, nie ma na głupie emerytury...
Codziennie widzę parę starszych dziadków którzy grzebią po śmietnikach by mieć co jeść. Jak myślisz komu te pieniądze bardziej by się przydały, im czy nieuczciwym "bezrobotnym"? Moja kobita robiła przez jakiś czas w pomocy społecznej i po tą pomoc ludzie przyjeżdżali sobie taksówkami furmai itd itp Takich gnojów jest od cholery i należy piętnować to padalstwo. Jesli wiesz, że sąsiad się bogaci uciekając z podatkami za granice, to wiedz, że Ty za to zapłacisz, a on będzie Ci się smiał prosto w twarz i będzie z tego dumny....

Zulume pisze:
Damfry
nie denerwuj się, takich ludzi jest sporo, zwłaszcza w rządzie :D:D Polska to trudny kraj i trzeba sobie radzić, mam znajomych na studiach którym rodzice pokupowali Auta z Salonu, a dostają Socjala po 900zl ... gdzie sprawiedliwość?
Mi tylko chodzi o to, że naprawdę potrzebujący nie dostaną pomocy przez taką właśnie swołocz.....
Ja bym takiej świni nawet nogi nie podał, zwyczajnie brzydzę się takim zachowaniem..
Ostatnio zmieniony 18 lut 2015, 11:48 przez Damfry, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
dobryfxplayer
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: dobryfxplayer »

Zulume pisze:Fuli5
akurat bawię sie na XM, wiec myślę ze będzie ok, ale rozważałem przejście na Polskiego.

Damfry

Mpapież
Myślę ze rejestracja na tym forum to zly odnośnik, przynajmniej w moim przypadku nie jest startem z Forexem, Forum przeglądałem juz długo zanim założyłem konto. I tak macie racje mój kapitał jest mały ale na pewno nie jest to parę stówek. i właśnie chyba o to chodzi że nie mam ciśnienia na ta kasę, w danej chwili jest za darmo, wiec tak jakbym grał na Demo :D jakbym wpłacił kilkanaście tysi z własnej kieszeni to by pewnie emocje wzięły górę ^^ Myfx nie lubie, jestem typem człowieka który nie lubi jak patrzy mu sie na ręce, zwłaszcza w kraju Cebulaków i hejtów, bo każda krytyka by zniszczyła moja pewność siebie co by mogło prowadzić do strat ^^
gadasz glupoty.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore

Zablokowany