ku8ek pisze:
@Mpapiez co wg Ciebie powiedzieli fajnego ("parę fajnych rzeczy") bo jak dla mnie to totalna kompromitacja
dla nich i dla bossy, że to w ogóle puściła do netu... rozumiem, że ludzie ogłupieni marketingiem się tym
podjarają, ale co mądrzejszy się tym zrazi....
chociaż przyznaję nie widziałem części 2 i 3 może tam było coś wartościowego...ale jak dla mnie, to co mówili
w 1 cz. to już mówi o nich wszystko
Tylko to co gadali na początku.
Czyli jak walczyli ze sobą i jak próbowali dalej mimo niepowodzeń. To mi się podobało.
Podobał mi się zestaw zasad przedstawiony przez jednego faceta.
Niemniej jednak to późniejsze pieprzenie że się rynku boją i potem jak zobaczyłem wykresy w jaki sposób dochodzili do tego miliona do dało mi to jasno do myślenia, że to zwykli farciarze z większym depo, a to co gadali na początku to mogła być papka pod publiczke.
Tekst gościa jak stwierdził, że w 7/10 przypadków wchodzi all-in mnie po prostu załamał.
Gość się stopuje margin-outem broka, powiem wprost, zesrałby się nieziemsko jak by byl po złej stronie podczas czarnego czwartku (15.01.2015). Swoją drogą, jestem cholernie ciekawy jak ci zawodowcy sobie poradzili w tym dniu.
Na koniec dodam, że każdy zdrowo myślący po zobaczeniu wykresu przyrostu kapitału, sam sobie powinien odpowiedzieć jacy z nich są zawodowcy. Depo im lata jak gówno w szamboniarce. Dla mnie śmiech na sali.
Podejrzewam, że Bossa może ma innych poważniejszych graczy, ale ci po prostu odmówili udziału w czymś takim.