Noob pisze:O, zdaje się, że odezwał się największy tutejszy bajkopisarz - żywa manifestacja tej naiwności i głupoty, która niszczy forum. Ten, który ma robić miliony procent, co szumnie zapowiada, ale zawsze kończy z wyzerowanym depozytem.
O tym, że nie mam bladego pojęcia o panach Ganczar to sam napisałem, po cholerę to powtarzać?
Masa ludzi zarabia większą kasę niż ja. Ci, którzy są naprawdę dobrzy i naprawdę zarabiają jej sporo zostają zarządzającymi funduszy albo zakładają własne, a nie grają z domu. Z mojej strony EOT.
Miliony procent? To może wkleisz taki mój tekst jeśli łaska. Czy to kolejna twoja manipulacja i kłamstwo. W przeciwieństwie do ciebie gaduło-teoretyku mam podpięte pod FF.
A skąd posiadasz wiedzę, że ci co zarabiają prywatnie zakładają fundusze, lub zarządzają? Pokaż kilka przykładów na podparcie swoich teorii
Co do forum to nikt go nie niszczy. Tego forum akurat nie da si e zniszczyć bo w przeciwieństwie do innego na C

tutaj pisze się szczerze, gorąco i od lat. A tam komercja, pseudoszkolenia, dziwne konkursy buhahaha i tworzenie papierowych guru.
Ganczar to jeden z wielu, którzy zarabiają bardzo duże pieniądze i nie są zarządzającymi etc.
-- Dodano: 14 lut 2015, 16:33 --
Kerad pisze:Adrianoforex pisze:Poczytaj o właścicielu Limuzyn XXL to dowiesz się jak osoby nie związane z bankami, brokerami zarabiają większą kasę niż tacy jak ty Noob co to pracowali u finansisty.
A gdzie można o nim poczytać?
Poszperam. Swego czasu startował w Powerball czy jakoś tam i kosił równo. Do tego startował też w konkursach demo, ale te tutaj chyba się nie liczą. Ale Noob ci powie, że co z tego, że ma limuzyny XXL zamioast być właścicielem dużego banku inwestycyjnego.