No spokojnie , musi 535 pokonać to odpali , na bawełnie też robi się ciekawie bo magiczne 63,50 bliskohighend pisze:Pszenica - ma ochotę na formację V
i na wzrosty
Rexex, Maniutek - w siódmym niebie![]()
aktualnie ma niezły setup na F161
DayTrading: Piątek 13.02.2015
Re: DayTrading: Piątek 13.02.2015
Si, a bawełna w tym roku już będzie tylko na Lrexex pisze: No spokojnie , musi 535 pokonać to odpali , na bawełnie też robi się ciekawie bo magiczne 63,50 blisko
spadki do 55 - odwołane

produkcja - zmniejszona (uprawy)...
Ja myślę, że jest możliwe iż w tym, albo w przyszłym roku pęknie "100" na bawełnie.
Potrafi być skubana strasznie agresywna.... - ostre ruchy... a na razie się budzi ze snu.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Na razie nie widzę tych 100 ( w tym roku bo 2016 na razie zostawmy w spokoju ) ... ale wszystko zależy od Chin ( znaczy co zrobią z tym zapasami )highend pisze:Si, a bawełna w tym roku już będzie tylko na Lrexex pisze: No spokojnie , musi 535 pokonać to odpali , na bawełnie też robi się ciekawie bo magiczne 63,50 blisko
spadki do 55 - odwołane
produkcja - zmniejszona (uprawy)...
Ja myślę, że jest możliwe iż w tym, albo w przyszłym roku pęknie "100" na bawełnie.
Potrafi być skubana strasznie agresywna.... - ostre ruchy... a na razie się budzi ze snu.
czy jest jakaś możliwość, że te chińskie ogromne zapasy będą:rexex pisze: Na razie nie widzę tych 100 ( w tym roku bo 2016 na razie zostawmy w spokoju ) ... ale wszystko zależy od Chin ( znaczy co zrobią z tym zapasami )
- złej jakości
- popsują się? zepsują? ale co - bawełna chyba się nie psuje?

I Chiny będą zmuszone importować? Wtedy przecież cena wyleciałaby w kosmos, a "100" to jest pikuś.
- dobryfxplayer
- Maniak
Bylbym tez ciekaw co myslisz o au. Siedzialem dzisiaj nad tym z godzine i powiem ci ze tam straszna kaszana wychodzi....rexex pisze:bez pozycji jestem od wczoraj... mialem dziś kilka spaw do zalatwienia a nie chcialem pozycji zostawiac samej sobie... wg mnie obecnie chlodzimy wskazniki ponad flaga i w poniedzialek po Grecji bedzie UP... za kilka chwil wrzuce wykres aktualny edka i kilku innych par w tym formacje na USDCAD bo o tę parę mi chodziło rano w kontekscie duzego zasiegu formacji....Kusus pisze:
masz może L na Edku (trzymasz pod ta flage) czy odpuściłeś?
Na h4 jest orgr ale z kolei na h1 rgr.... Pelna konsola.[/quote]
Na audi w ciągu miesiąca 500 pipsów w górę ale oczywiście pewnie masz odwrotne zdanie[/quote]
to twoje 500 pipsow rozumiem jest powiedziane od tak sobie? z kosmosu/nieba? czemu nie 600-700

"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Chiny zmagazynowały ogromne ilości bawełny a teraz próbują się tego w jakimś stopniu pozbyć . I to jest właśnie problem . W poniedziałki na ticker.pl masz komentarze surowcowe , warto poczytaćhighend pisze:czy jest jakaś możliwość, że te chińskie ogromne zapasy będą:rexex pisze: Na razie nie widzę tych 100 ( w tym roku bo 2016 na razie zostawmy w spokoju ) ... ale wszystko zależy od Chin ( znaczy co zrobią z tym zapasami )
- złej jakości
- popsują się? zepsują? ale co - bawełna chyba się nie psuje?
I Chiny będą zmuszone importować? Wtedy przecież cena wyleciałaby w kosmos, a "100" to jest pikuś.
to ja wiem, ze Chiny mają więcej bawełny niż ryżu

ale może im to mole zeżrą
wrzucam jeszcze Golda. Wg mnie lecimy na 1250 lub 1270...
przy okazji widać jak fajnie F161 spadkowe zadziałało
takie tam trzy warianty - projekcje
spadków na razie nie zakładam

ale może im to mole zeżrą

wrzucam jeszcze Golda. Wg mnie lecimy na 1250 lub 1270...
przy okazji widać jak fajnie F161 spadkowe zadziałało

takie tam trzy warianty - projekcje

spadków na razie nie zakładam

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- dobryfxplayer
- Maniak
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
widać że na edku jesteś gotowy na każdą ewentualność

to jest bankructwo Grecji lub kupienia więcej czasu przez UE/MFW/EBC dla właścicieli bezwartościowych greckich obligacji
zostawianie pozycji na ten weekend może być dość ryzykowne
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.