Jasne, ja tylko ciekawostkowo, pod obserwację. Miałam na myśli H1.dobryfxplayer pisze:ale w kazdej chwili moze byc inaczej
DayTrading: Piątek 13.02.2015
Re: DayTrading: Piątek 13.02.2015
- Matthew414
- Pasjonat
cytat z xpuls:
Nie mniej jednak WIG 20 lekko rośnie głównie dzięki dwóm spółkĄ. <<<<--- dżizass
Read more: http://xpuls.pl/gpw-nie-korzysta-z-hossy/#ixzz3RdrLcW5h
Nie mniej jednak WIG 20 lekko rośnie głównie dzięki dwóm spółkĄ. <<<<--- dżizass
Read more: http://xpuls.pl/gpw-nie-korzysta-z-hossy/#ixzz3RdrLcW5h
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

jen-yy pisze:W poniedziałek "Presidents' Day" i dlatego dziś w prezencie czarnemu, przypalonemu hamburgerowi zrobili nowe szczyty.
Nie bedzie dziś spadków bo jak tak zepsuć długi "łykend".![]()
W poniedziałek krótszy handel.
maja wolne niech sobie bez volumeniku podciagna troche nad szczyciki indeksy a co a pozniej pare dnie rozdawanie towaru ulicy i znowu z gorki standardowa procedura i schemat
czasowka 24 25 luty wypada ponwnie ostatnio sie dwa razy sprawdzila

Narysowane niemal co do pipsa, ale 0,7780 musieliby wybronić, a to może być ciężkie....melpomena pisze:Jasne, ja tylko ciekawostkowo, pod obserwację. Miałam na myśli H1.dobryfxplayer pisze:ale w kazdej chwili moze byc inaczej
Kiwi też na wczorajszych maksach... jak zamknie na tym poziomie to sygnał do L.... ale to bez sensu ;-(

Ostatnio zmieniony 13 lut 2015, 17:19 przez MR. D, łącznie zmieniany 2 razy.
- atlanticos
- Maniak
bez pozycji jestem od wczoraj... mialem dziś kilka spaw do zalatwienia a nie chcialem pozycji zostawiac samej sobie... wg mnie obecnie chlodzimy wskazniki ponad flaga i w poniedzialek po Grecji bedzie UP... za kilka chwil wrzuce wykres aktualny edka i kilku innych par w tym formacje na USDCAD bo o tę parę mi chodziło rano w kontekscie duzego zasiegu formacji...._Kerad_ pisze:@atlanticos
masz może L na Edku (trzymasz pod ta flage) czy odpuściłeś?
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Bylbym tez ciekaw co myslisz o au. Siedzialem dzisiaj nad tym z godzine i powiem ci ze tam straszna kaszana wychodzi....atlanticos pisze:bez pozycji jestem od wczoraj... mialem dziś kilka spaw do zalatwienia a nie chcialem pozycji zostawiac samej sobie... wg mnie obecnie chlodzimy wskazniki ponad flaga i w poniedzialek po Grecji bedzie UP... za kilka chwil wrzuce wykres aktualny edka i kilku innych par w tym formacje na USDCAD bo o tę parę mi chodziło rano w kontekscie duzego zasiegu formacji...._Kerad_ pisze:@atlanticos
masz może L na Edku (trzymasz pod ta flage) czy odpuściłeś?
Na h4 jest orgr ale z kolei na h1 rgr.... Pelna konsola.

dozy trójkąt jakies RGR male

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- nowy joker
- Pasjonat
Separatysci szykują się na dom bas zanim zacznie obowiązywać porozumienie wiec w poniedziałek może nieźle bujnąc indeksami
-- Dodano: 13 lut 2015, 17:32 --
Ja zaraz wrzucę większą S na DJ z małym sl i tak już jesteśmy prawie na nowych szczytach a osobiście wątpię żeby były większe na DJ za bardzo juz jest wykupiony
-- Dodano: 13 lut 2015, 17:32 --
Ja zaraz wrzucę większą S na DJ z małym sl i tak już jesteśmy prawie na nowych szczytach a osobiście wątpię żeby były większe na DJ za bardzo juz jest wykupiony
- atlanticos
- Maniak
IMO trójkąt prostokątny na h4 tam jest...Kusus pisze:
Bylbym tez ciekaw co myslisz o au. Siedzialem dzisiaj nad tym z godzine i powiem ci ze tam straszna kaszana wychodzi....
Na h4 jest orgr ale z kolei na h1 rgr.... Pelna konsola.

https://www.tradingview.com/x/u4luCQ6S/
Ostatnio zmieniony 13 lut 2015, 17:37 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Możliwe zatem, że dzisiaj żadnej korekty na indeksach nie będzie i po prostu czas na weekend 
Nie wiem czy Nikola Tesla mi pomógł (ten z awatara), ale mam dzisiaj zajebisty dzień.
Jak nie lubiłem piątków, tak dziś wszystko siadło

do zobaczenia w poniedziałek
-- Dodano: 13 lut 2015, 17:36 --

Nie wiem czy Nikola Tesla mi pomógł (ten z awatara), ale mam dzisiaj zajebisty dzień.
Jak nie lubiłem piątków, tak dziś wszystko siadło

do zobaczenia w poniedziałek

-- Dodano: 13 lut 2015, 17:36 --
może się na edku rysuje, ale raczej edek wygląda BYCZO na teraz.melpomena pisze:Może mam zeza, ale na AUDUSD czy na edku (mniej wyraźnie) nie rysuje się prawe ramię RGR?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami