DayTrading: Czwartek 12.02.2015
Re: DayTrading: Czwartek 12.02.2015
co Wy z tą Teslą?
Trzeba grać i tyle. Mi żaden wykres nie mówi Tesla, szukam i szukam i nic!!

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Lepiej +10 niż -100
- dobryfxplayer
- Maniak
hahahahaha! made my day!

Nie w 3 dni haaahaaahaaa zgrubsza cały zeszły rok minus podatekhighend pisze:Rafcyk tyle w 3 dni zarabia przecież .... pokazywał ostatnioCR04 pisze: odrestaurowany do 200000zł
Ten rok zacząłem fatalnie od luki na eurusd przy 1,2 ,mało mi jaj nie urwało bo miałem L ale juz spory plus jest

To Mustang Fastback 67 v8

Dokładnie ten stoi w USA za 70.000 $ w Polsce chcą po 500.000 szaleńcy
Wiec szukam, na razie tego mi zaproponowali
Kupiłem usdtry na S ,mam sie potem podzielić zyskiem ?

toteż mówię Ci, że znam szaleńców, którzy powiedzą trochę mniej.Rafcyk pisze:Dokładnie ten stoi w USA za 70.000 $ w Polsce chcą po 500.000 szaleńcy
Rafcyk pisze:Nie w 3 dni haaahaaahaaa zgrubsza cały zeszły rok minus podatekhighend pisze:Rafcyk tyle w 3 dni zarabia przecież .... pokazywał ostatnioCR04 pisze: odrestaurowany do 200000zł
Ten rok zacząłem fatalnie od luki na eurusd przy 1,2 ,mało mi jaj nie urwało bo miałem L ale juz spory plus jest
To Mustang Fastback 67 v8całkowicie odrestaurowany ,właściwie wszystko nowe
Dokładnie ten stoi w USA za 70.000 $ w Polsce chcą po 500.000 szaleńcy
Wiec szukam, na razie tego mi zaproponowali
Kupiłem usdtry na S ,mam sie potem podzielić zyskiem ?
http://otomoto.pl/ford-mustang-shelby-g ... 20332.html
Glosniej! Zeby mi broker z demo wyplacildobryfxplayer pisze:Wszyscy razem! TESLA!

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
bez przesady, Nowy. czym innym jest replika eleanorki, a czym innym odrestaurowana prawdziwa eleanorka. różnica w cenie kosmiczna.
CR04 pisze:bez przesady, Nowy. czym innym jest replika eleanorki, a czym innym odrestaurowana prawdziwa eleanorka. różnica w cenie kosmiczna.
wiem wiem

tez sie orjenotwlem co do teg otypu autek bo to moje marzene

-- Dodano: czw 12-02-2015, 20:28 --
http://otomoto.pl/ford-mustang-fastback ... 93302.html
ceny kosmiczne
"do odrestaurowania zostały użyte wyłącznie nowe części". to dlatego.
większość starych części można odrestaurować samemu i nie dość że wychodzi o niebo taniej, to trwałość starych materiałów jest o wiele wyższa niż nowych części zamiennych, porównywalna do tych najdroższych.
ja właśnie pracowałem u takich, co cięli koszty, stawiając na wkład pracy w takie samochody, dlatego mówię, że można to zrobić nie dość, że lepiej, to jeszcze sporo taniej.
większość starych części można odrestaurować samemu i nie dość że wychodzi o niebo taniej, to trwałość starych materiałów jest o wiele wyższa niż nowych części zamiennych, porównywalna do tych najdroższych.
ja właśnie pracowałem u takich, co cięli koszty, stawiając na wkład pracy w takie samochody, dlatego mówię, że można to zrobić nie dość, że lepiej, to jeszcze sporo taniej.