DayTrading: Czwartek 12.02.2015
Re: DayTrading: Czwartek 12.02.2015
PANZUPA
Spokojnie, wyjdziesz na swoje... dużo pokory, zero ignorancji, mały lewar (max 1:10) i zgodnie z trendem i będzie dobrze.
Mnie forex kosztował tyle co studia magisterskie na najlepszej prywatnej uczelni w tym kraju zanim zacząłem łapać o co w tym chodzi ;-)
Spokojnie, wyjdziesz na swoje... dużo pokory, zero ignorancji, mały lewar (max 1:10) i zgodnie z trendem i będzie dobrze.
Mnie forex kosztował tyle co studia magisterskie na najlepszej prywatnej uczelni w tym kraju zanim zacząłem łapać o co w tym chodzi ;-)
Ostatnio zmieniony 12 lut 2015, 11:55 przez MR. D, łącznie zmieniany 1 raz.
Co tam o kablu powiedzieli, że tak po pompują? Gbp/Jpy fajne miejsce do Ski, ale co tam bredzą, że tak zyskał na sile? 

off topp negocjacje w sprawie Ukrainy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kabel spada. Wycinaja eL-ki przed ogloszeniem wynikow?[/quote]panzupa pisze:GODMAN naganial na LOngi zobaczymy:)na razie mowia uUPpanzupa pisze:[quote="Nowyote="panzupa"]Jak obstawiacie kabel po wynikach za 15 min?
Ha. Chyba pierwszy raz od kiedy przyszedlem na to forum udalo mi sie cos sprawnie przewidziec ;-)
Moze kiedys wyjde na 'zero' na forexie

GOLDMAN SHOW

teraz przeczyscli SL nad 15300

http://www.forexlive.com/!/boe-inflatio ... t-20150212
Nowy123 a gdzie masz SL ustawione na tych eSkach?Nowy123 pisze:wlasnesie szykuje na odbierane znowu esow nad 2080 na sP500 pierwsze wskoczylo po 2075 drugie stoi na 2080
Bo ja sie kisze na eSce od 2071 i sie zaczynam troche martwic

Te zaprzestanie QU przez JPY o 9:00 było zapowiedziane gdzieś na jakimś kalendarzu fx ?
Twoja strata, twój zysk.
Twoja decyzja, twoje pieniądze.
Rób co chcesz, myśl, niczego nie żałuj.
Twoja decyzja, twoje pieniądze.
Rób co chcesz, myśl, niczego nie żałuj.
wow, ORGR jednak działa na kablu, wybicie ponad kanał D1
#Carney rules out more stimulus right now, says that they still have the tools if they need to provide more stimulus ^KB #BOE
0 odpowiedzi 0 podanych dalej 0 ulubionych
0 odpowiedzi 0 podanych dalej 0 ulubionych
Funt jest mocny i będzie mocniejszy.
GBP/PLN piękny sygnał na L
GBP/PLN piękny sygnał na L
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Zulume pisze:poszłoooo
Ponownie dzięki Nowyna zakupy zarobione po 2 akcjach
lutek pisze:nowy jest mistrzem i chyba bedzie moim mentorem
maniutek pisze:
i po co tyle jadu? Serio tak to boli że komuś się powodzi pomimo że gra przeciwko innym? Luduuuuu
lutek pisze:no właśnie nowy to jest dla Ciebie jak gra komputerowa dlatego wygrywasz podchodzisz do tego bez emocji łapiesz szybkie zyski masz mocno psychike i dlatego jestes mistrzem
-- Dodano: 12 lut 2015, 10:44 --
zagraj teraz na elke sp 500
Na waszym miejscu założyłbym fan club

Ciekawe czy wy cokolwiek rozumiecie z jego wejść, czy tak po prostu na ślepo wchodzicie jak on tu coś napisze.
Nowy rzadko pokazuje momenty wejść na rysunkach, z reguły to kreski z przewidywanymi zasięgami.
Z całym szacunkiem do niego, ale ludzie..., kopiowanie na ślepo czyichś wejść do niczego was na giełdzie nie zaprowadzi.
Ewentualnie poproście go żeby prowadził wam rachunki za % zarobionej kasy.
Ustawi most do MT4 i jazda.
Jemu to powinno być na ręke, bo przecież regularnie zarabia, a miałby wtedy dużo większy kapitał do gry, a wy dochód pasywny oraz faktyczny obraz skuteczności.
I żeby nie było - nie pisze tego złośliwie, bo mnie to cieszy że są ludzie dla ktorych ta giełda to zawód i udawadniają że się da regularnie zarabiać, a nie szuka spisków u brokera, ale jak chcecie być tacy sami jak wasz Mistrz, to nie tędy droga.